Tako Junama Impulse len

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14
3.10.15 10:28

Tako Junama Impulse len

Ahoj holky, takove tema jsem zde bohuzel nenasla a zajimaly by me vase zkusenosti a nazory. Dlouho jsem vybirala kocarek pro nase miminko, ktere se narodi v prosinci. Nakonec jsme vybrali kocarek Junama Impulse, stranky jsou www.junama.cz
My zvolili material len sedy. Diky za vase komentare. Zuza ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14
3.10.15 10:29

Zde prikladam jeste foto kocarku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
3.10.15 11:48

My mame sedou eko kuzi a naprosta spokojenost ;) jedine co bych na tom kocarku vyresila jinak je ulozny prostor pod kocarkem jinak je ti spica. Ted maji 10% slevy, tak kup ted. My to tak udelali minuly rok a mas za tu slevu autosedacku do setu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
3.10.15 21:28

@esterka03 Tak super, to mam radost:) my ho mame uz zaplaceny, jen je zatim v prodejne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
15.10.15 21:01

Já ho kupovala ted na výstavišti se slevou 2 000 Kč. Kupovala jsem novinku pro rok 2016. Jela jsem s nim k autu. Suprove odpruzeny, prostorna korbička, gelove kolečka, který se nenafukuji a ani nepichaji. Myslím, že super volba. Já jsem z něho nadsena. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.15 16:00

@Meggynka Mohla bych prosím poprosit kde se dá sehnat s těmi gelovími koly a jak jste spokojená??? Jinak má nafukovací kola ne??? U orvního mimča jsme měli casto píchlé kolečko a tak mě ty gelové kola zaujala. Jinak se mi tento kočárek líbí moc díky.
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
24.11.15 19:24

Já mám Junama Impulse Eco Arctic weiss, bílá eko kuže s kožešinou a jsem naprosto nadšená. Kočárek skvěle houpá, je odpružený, velká korba a pořád mě zastavují na ulici maminky a obdivují ho. Je prostě božíííí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
17.1.16 20:27

Taky ho chceme, jen jeste presne nevime jestli len nebo eco, ja byla rozhodla pro typ sunline, ale je tam o osm cm kratsi korba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.3.16 15:55

Ahoj, také bych se chtěla zeptat na zkušenosti s kočárkem Junama impulse. Dost o něm přemýšlím tak bych ráda i Vaše postřehy a ráda bych byla i za foto. :)

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
9.3.16 06:48

Kočárek je opravdu skvělý, jak do města, tak do terénu, zatím jsem nenašla nic, co by mi vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.3.16 21:32

Tak jsem neodolala a dnes koupila. Uz ted jsem nadsena a to jsem s nim jeste nevyjela ani ven :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
17.3.16 06:39

Je krásný, gratuluju ke koupi, uvidíš, že Tě nezklame!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.3.16 21:32

Děkuju a taky doufám, že budu maximálně spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
22.3.16 16:17

Ahojky, mame kocarek a jsem moc spokojena. Ted zvazuji jeste prikoupit vajicko, ste s nim spokojeny? Ja mam vajicko od zn.Zopa,ale malej je v nem dost skripnuty v pase, vcera se mi i poblinkal. Je mu 7 tydnu. Prosim o vase nazory na vajicko.
Jinak kocarek je naadherny, krasne odpruzeny, lehky, kazdy ho obdivuje. Akorat ta sitka proti moucham je dost na prd, tezko se zadelava. Koupim klasiku.
A pri prvnim vyjezdu nam zacaly skripat kolecka. Manzel musel rozdelat a upevnit ty plastove chranice. Jinak to desne skvrkalo. Mam len hnedy. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
24.3.16 03:44

@Papaj29 Nebylo nám doporučeno kupovat jako trojkombinaci. Máme autosedačku maxi cosi. Jezdím s nim dva měsíce a taky nám vrže ten plast, ale přijde mi ze už to ustava :-D Jinak jsem s nim naprosto spokojena a je pravda, že hodně lidi po kočárku pokukuji. Máme len sedo- zeleny. Na tu sitku jsem nekoukala, ale na videu to nandavani vypada jednoduse :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí