Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@MatStx ahoj mám Impulse len, šedý se zelenou, bílá konstrukce. Už dva roky používaný a je v top stavu jako nový a to jsme s ním projezdili v různých podmínkách. Vůbec bych se toho nebála ![]()
@Meggynka píše:
@MatStx ahoj mám Impulse len, šedý se zelenou, bílá konstrukce. Už dva roky používaný a je v top stavu jako nový a to jsme s ním projezdili v různých podmínkách. Vůbec bych se toho nebála
Ten jsem viděla na městě, ale i ten šedý se žlutou je hezký, ale já moc nemusím bílou konstrukci, pro mě je top Tako extreme eco nebo ta Madena je taky super, ale i ten Impulse, vůbec nevím, co bych vybrala, všechny jsou tak hezké a proč jsi vlastně volila len a ne eco? Kvůli barvám?
@Klopotkova jo kvůli barvě a hlavně se mi ten len líbí. Zrovna ho uváděli jako novinku a já se do něho zamilovala. Byl to nakonec za ten rok nejprodávanější model. Ale jsem fakt spokojený, případnou nečistotu jsem v pohodě otřela vlhkým hadříkem. Hlavně junama je super jak je odpružená a má velkou korbu. Za mě top kočárky ![]()
Favoritem byla Madena právě kvůli černé konstrukci, pak jsem kočárek viděla na prodejně a moc se mi nelíbilo odvětrávání. Odepne se zip a celá boudička se posune směrem k vám a v ten moment nevidíte na malé. Čím víc nad tím přemýšlím, tím víc mě to táhne k Impulse. Len, Eco, Color… to už bych vybrala podle barvy
Teď je největší problém ta konstrukce černá nebo bílá? ![]()
@MatStx píše:
Favoritem byla Madena právě kvůli černé konstrukci, pak jsem kočárek viděla na prodejně a moc se mi nelíbilo odvětrávání. Odepne se zip a celá boudička se posune směrem k vám a v ten moment nevidíte na malé. Čím víc nad tím přemýšlím, tím víc mě to táhne k Impulse. Len, Eco, Color… to už bych vybrala podle barvyTeď je největší problém ta konstrukce černá nebo bílá?
Mně ta bílá konstrukce nesedí, i když Impulse je velice krásný kočárek, koukaLA SES NA tAKO EXTREME?
Já na bílou taky nikdy nebyl
ale v tohle případě se mi líbí.
Dívala jsem se, přijde mi, že nemá takové odpružení. Nafukovací kolečka nejsou špatná, ale raději bych do gelových, ať netáhnu z procházky nevyváženou trojkolku ![]()
Madena je super nebo bych volila junamu, ale ne len, volila bych tu koženkovou verzi.
Nejvíc sem i stejně ale líbí tako eco extreme, to je snad nejhezčí kočár, který jsem kdy viděla.