Tako Junama Impulse len

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
11.2.18 12:56
@MatStx píše:
Ahojte,řeším dilema :D. Junama Impulse len nebo Junama Madena? :D Přiznám se, že mě to víc táhne k Impulse len, ale… Býváme na vesnici, v nové lokalitě kde se budeš ještě pár let stavět. Nebude Impulse len hned špinavý? Přece jen bahna tam bude dost :lol: A co hmyz? Táhne je ta bílá konstrukce víc? Budu ráda za vaše postřehy. do 14 dnů si musím vybrat

Madena je super nebo bych volila junamu, ale ne len, volila bych tu koženkovou verzi.
Nejvíc sem i stejně ale líbí tako eco extreme, to je snad nejhezčí kočár, který jsem kdy viděla.

• Citovat
  • Upravit
1281
11.2.18 13:14

@MatStx ahoj mám Impulse len, šedý se zelenou, bílá konstrukce. Už dva roky používaný a je v top stavu jako nový a to jsme s ním projezdili v různých podmínkách. Vůbec bych se toho nebála :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
11.2.18 13:17
@Meggynka píše:
@MatStx ahoj mám Impulse len, šedý se zelenou, bílá konstrukce. Už dva roky používaný a je v top stavu jako nový a to jsme s ním projezdili v různých podmínkách. Vůbec bych se toho nebála :palec:

Ten jsem viděla na městě, ale i ten šedý se žlutou je hezký, ale já moc nemusím bílou konstrukci, pro mě je top Tako extreme eco nebo ta Madena je taky super, ale i ten Impulse, vůbec nevím, co bych vybrala, všechny jsou tak hezké a proč jsi vlastně volila len a ne eco? Kvůli barvám?

• Citovat
  • Upravit
1281
11.2.18 13:28

@Klopotkova jo kvůli barvě a hlavně se mi ten len líbí. Zrovna ho uváděli jako novinku a já se do něho zamilovala. Byl to nakonec za ten rok nejprodávanější model. Ale jsem fakt spokojený, případnou nečistotu jsem v pohodě otřela vlhkým hadříkem. Hlavně junama je super jak je odpružená a má velkou korbu. Za mě top kočárky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
11.2.18 13:38

Favoritem byla Madena právě kvůli černé konstrukci, pak jsem kočárek viděla na prodejně a moc se mi nelíbilo odvětrávání. Odepne se zip a celá boudička se posune směrem k vám a v ten moment nevidíte na malé. Čím víc nad tím přemýšlím, tím víc mě to táhne k Impulse. Len, Eco, Color… to už bych vybrala podle barvy :lol: Teď je největší problém ta konstrukce černá nebo bílá? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
11.2.18 15:03
@MatStx píše:
Favoritem byla Madena právě kvůli černé konstrukci, pak jsem kočárek viděla na prodejně a moc se mi nelíbilo odvětrávání. Odepne se zip a celá boudička se posune směrem k vám a v ten moment nevidíte na malé. Čím víc nad tím přemýšlím, tím víc mě to táhne k Impulse. Len, Eco, Color… to už bych vybrala podle barvy :lol: Teď je největší problém ta konstrukce černá nebo bílá? :lol:

Mně ta bílá konstrukce nesedí, i když Impulse je velice krásný kočárek, koukaLA SES NA tAKO EXTREME?

• Citovat
  • Upravit
7
11.2.18 15:39

Já na bílou taky nikdy nebyl :lol: ale v tohle případě se mi líbí.

Dívala jsem se, přijde mi, že nemá takové odpružení. Nafukovací kolečka nejsou špatná, ale raději bych do gelových, ať netáhnu z procházky nevyváženou trojkolku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí