Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Junamy jsou parádní!!Všechny mají stejnou konstrukci, odpružení, gelová kola, velikost apod. Rozdíly jsou jenom v barvách a možných detailech, jako např. velikost košíku, tvar tašky atd. - nic zásadního. Nejenom milovníci terénu určitě ocení i možnost nastavení odpružení apod. Junamy jsou krásné kočárky, s velikou sportovní nástavbou, množstvím variant (len, eco, carbon, arctic, color apod.) a mně osobně se líbí, že je možnost set zakoupit buď s autosedačkou přímo od Junamy nebo jakoukoliv jinou (Maxi-Cosi, Cybex, BeSafe). Nám se Junama i krásně prodává
Já mohu jen doporučit ![]()
@chmelarka Gelová kolečka jsou perfektní, jak do města tak do přírody.
@chmelarka píše:
@zuzikpos děkuji. Na prodejně nám paní prodavačka říkala, že Junama impulse chess má větší košík pod kočárkem na magnet a prodlouženou stříšku na boudičce. Což se nám líbilo. Projeli jsme se po prodejně, a moc moc se nám kočárek líbil. Zdá se nám pořádný oproti jiným kočárkům. Ještě se nám moc líbily ty gelové kolečka. Co na ně říkáš, si spokojená?
Ano ano s gelovými kolečky jsem spokojena. Oceňuji to, že se nemusí dofukovat, nepropíchnou se a není s nimi žádná starost.
@kackackaa a @zuzikpos děkuji Vám. Jsem moc ráda, nejdřív jsem se jich bála, ale jak čtu tak mají oproti nafukovacím hodně výhod ![]()
@chmelarka píše:
@kackackaa a @zuzikpos děkuji Vám. Jsem moc ráda, nejdřív jsem se jich bála, ale jak čtu tak mají oproti nafukovacím hodně výhod
Ne hodně, ale samé výhody!! A nemáte některá náhodou Junamu Impulse color (kombinace lnu a eko kůže)?
Ahoj holky, rada ctu vase pozitivni komentare!
Ja si ten kocarek zamilovala…
Nebudete ho nektera nahodou v dohledne dobe prodavat? ![]()
@Tomička taky jsem si před 2 roky Junamu zamilovala, byla to láska na první pohled
a jsem s kočárkem naprosto spokojená, do teď rozhodnutí nelituji. Je super. Do 9 měsíců byla malá v korbičce a teď jezdíme se sporťáčkem ![]()
@danatumova Díky
čekám miminko v červenci, potřebuji proto kočárek s větší korbičkou…manžel zakázal kupovat nový, tak snad se najde ojetý ![]()
@zuzikpos @danatumova Holky, byli byste tak laskavé a změřili mi vnitřní rozměry té hluboké korbičky? ![]()
@Tomička už jsem korbičku schovala, používáme sporťáček. Malá byla v korbičce až do 10 měsíců, takže velikosti se vůbec neboj. Jak korbička tak sporťáček jsou opravdu prostorné.
Ahoj holky, máme vybraný kočárek Junama Impulse chess a jsem moc ráda když tady vidím samé pozitivní komentáře ke kočárkům značky Junama
Potěší to ![]()