Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím o radu kočárek Tako Warrior vs. Concord Fusion Sleeper. Prosím Vaše zkušenosti a poznatky s těmito kočárky. Teď mi nejde o cenu, jako o vaše zkušenosti s těmito kočárky. Děkuji
@kate908 Ahojky, já mám Tako Laret a jsem opravdu hodně spokojena. V žádném případě bych neměnila. ![]()
Zkusenost mam jen zprostredkovanou a okoukanou a rikam ze je to jak srovnavat felicii a superba.
Ja mela u prvniho ditka concorda fusiona a byl skvely. Lehky, dobre manipulovatelny, prostorny, lehce se skladal. Jen mi vadilo, ze sportak sel jen po smeru jizdy a kos byl spatne pristupny. Jinak mohu jen doporucit. Nejlepe by bylo oba kocarky nekde zkusit osobne, každému vyhovuje neco jineho.
My máme Tako warrior a jsme moc spokojeni. Kola jsou velká takže se s ním lehce jezdí. Hluboká korba je krásne prostorná. Úžasné je i to že jde na něho připevnit i autosedacku, takže za nás spokojenost:-) a cenově je přístupný.
Základní rozdíl je v tom, že Tako je polský, Concord německý. To už myslím mluví za vše. Tako není špatný kočárek a pokud člověk nedostane do ruky něco jiného, t ak je většinou spokojený. Ale ve srovnání s jinými kočárky jsou tyto polské hrozně těžké a těžce ovladatelné. My měli Dorjan Danny Sport, podobný typ. Zkoušela jsem taky Tako Warrior tady před barákem od sousedky a pak hned sourozenecký Jané i se dvěmi dětmi a byl to teda rozdíl (ve prospěch Jané). Concordy sihodně chválí jako lhký a dobře ovaldatelný kočárek, ale je spíš městský. Tako víc terénní.
Tako jsem viděla jen v obchodě a jako všechny kočárky téhle značky má celkem malou sportovní korbu. A 15 kilo na tak malý kočárek je celkem hodně. Odjezdíš s hlubokou korbou a pak se ho budeš pravděpodobně zbavovat a kupovat něco lehčího a prostornějšího.
Fusion mám odzkoušený jen jako sporťák. Je sice trošku těžší, ale zase má velkou sedačku. Větší už mají jen tříkolky bez polohování nohou. Je tvrdší a pokud vezeš v lehu lehké dítko, tak se trošičku převažuje vzad (zvlášť s taškou na madle). Ale jezdí se s ním parádně a naše trojleťačka se v něm komplet natáhne.
Kdyz jsem videla nadpis diskuze, jeste nez jsem ji rozklikla, napadl me Mercedes a Trabant
.Ale Medour a Dacie a Felda a Superb taky dobry ![]()
Ptala jsem se pouze na Váš názor na tyto kočárky, nepotřebuji k tomu další komentář!!! ![]()