Kočárek V-Cross Travel 2011

1250
7.9.11 12:38

kočárek v-cross travel 2011

Ahoj, ráda bych se zeptala na osobní zkušenost s tímto kočárkem: http://www.malvik.cz/…-Vlocka-2011
Celkem se mi líbí, ale ráda bych věděla, jaké máte zkušenosti právě s tímto tipem 2011.
Moc děkuju a přeju hezký den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3236
7.9.11 13:30

Ahoj,zkušenost nemám ale zdá se mi moc těžký :-( s korbou víc jak 16kg plus miminko :-( hmmm do toho bych nešla.Urveš si záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
7.9.11 13:43

No..dokonce 17kg :-? To mě taky trošku zarazilo…ale vůbec si to nějak nedokážu představit…si říkám,že ty dvě kila zas nemůžou být takový rozdíl…ale fakt nemám absolutně žádné zkušenosti,takže jak říkám, dám na rady zkušeným mamin :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
7.9.11 14:20

Ahoj sice s ním ještě nejezdím ale už ho mám doma, a nazdá se mi oproti jiným kočárkům těžký, snadno si ho i teď v těhu předělá, přendám, korbičku po i proti směru jízdy, nasadím autosedačku atd, nezdá se mi manipulace s ním nijak těžká, přijde mi ale rozhodně stabilnější a pevnější než třeba X lander, který jsem při výběru v obchodě zavrhla, zdál se mi moc lehkej jednoduchej, nestabilní… a tak vyhrál V cross.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
7.9.11 14:24

jen ještě dodám, že mi ho kupovaly ještě před 3 měsíci za 7000 i s autosedačkou… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
7.9.11 18:07

A můžu se zeptat, jestli jde polohovat jak hluboká korba tak sporťák? A taky jestli jde dát sporťák úplně dolehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.9.11 19:13

Kočárek jsme kupovali na podzim roku 2009, odložili jsme ho asi před měsícem. Hluboká korba polohovat nejde, zvýšenou pozici jsme řešili vypodložením podložky v kočárku, nic moc, ale dalo se to. Korbička je dost malá,my ji odložili v létě, když bylo malénu 7 měsíců, bylo to tak akorát. Sporták je polohovatelný skoro do lehu, to je v pohodě, spíš nejde tak úplně do sedu, dítě tam klouže, ale taky se to dá. Taky není nic moc velký, v zimě tam už syn spal narvaný(narodil se v listopadu), ale ještě se to dalo, nevím, kdyby byl letní, jak by to vyšlo.Problém jsou přední otočná kolečka, nejsou rozhodně do terénu, ani zaaretovaná, 3krát se nám ulomila.Reklamace v Opatovicích na počkání zdarma. Pokud neplánujete hrbolaté lesní, polní cesty, tak jsou v poho. Váhu jsem po čase řešila, když jsem musela často skládat do auta, jinak je to dobrý. Tak to jsou mé zkušenosti, snad pomohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
8.9.11 08:28

No, já nevím,mě se zdá moc těžký :-( můj kočárek váží včetně hluboké korby necelých 10kg a stabilní je dost.A můžu říct,že ted má malá skoro 9kg a je to už záhul tahat kočárek,třeba jen do kopce nebo do tramky atd.
Taky jsme na tento kočárek ( rps.ne model 2011 koukala - rodila jsem 2010) koukala,byl levnej ale odradila mě váha a celkové zpracování výrobku.Raději jsem si připlatila a pořídila kvalitu,flexibilitu a lehkost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
8.9.11 12:37

hluboká korba úpolohovat nejde ale sporťák ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
8.9.11 16:35

Holky děkuju za postřehy…celkem mě odrazuje to polohování…chtěla bych, aby šla zvednout i hluboká korba :-? Tak uvidím…ach jo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
8.9.11 16:37
helenkanai píše:
No, já nevím,mě se zdá moc těžký :-( můj kočárek váží včetně hluboké korby necelých 10kg a stabilní je dost.A můžu říct,že ted má malá skoro 9kg a je to už záhul tahat kočárek,třeba jen do kopce nebo do tramky atd.
Taky jsme na tento kočárek ( rps.ne model 2011 koukala - rodila jsem 2010) koukala,byl levnej ale odradila mě váha a celkové zpracování výrobku.Raději jsem si připlatila a pořídila kvalitu,flexibilitu a lehkost.

Můžu se zeptat, jaký kočárek jsi nakonec pořídila? Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
9.9.11 13:33

pořídila jsme si Bugaboo Cameleon.Dá se pořídit i jetý za dobrý peníze na mimibazaru nebo nový třeba přez babypark - ale je to cenově dost náročné.Ale mohu ti jej doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
1.1.12 17:17

ahoj,koupila jste si tento kocarek? jaka je s nim zkusenost? taky se mi moc libi. dekuji za odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
6.1.12 22:23
pavlinenenka píše:
ahoj,koupila jste si tento kocarek? jaka je s nim zkusenost? taky se mi moc libi. dekuji za odpoved.

Nekoupila…nakonec máme Dorjan prestige…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.12 11:55

Ahojky,na jaře 2011 jsme si objednali tento kočárek http://www.malvik.cz/…-Vlocka-2011. Původně jsem měla vybraný úplně jiný,ale poté co jsem si ho na veletrhu hraček společně s manželem vyzkoušela mě naprosto přesvědčil.A jsem s ním spokokená doted nemám žádné výhrady.Hluboký kočár JDE POLOHOVAT do polosedu,korbička je sice oproti dřívějším hlubokým a už poněkud zastaralým kočárkům menší,ale malá se narodila v červenci,zimu v tom přečkáme v pohodě a to už máme 72 cm a potom už půjde do sportáku,protože už chce taky vidět ven.Sporták je dobrý v tom,že jde otočit i proti směru jízdu,do roviny se položit nedá,dítě má lehce zvednutou hlavu.Jinak já hodně cestuji autem,je jednoduchý na manipulaci,sice je o trochu těžší ve srovnání s ostatními kočárky,ale je zase bitelnělnější,stabilnější.Jsem s ním spokojená a to jsem měla na kočárek velké nároky.Koupila bych si ho znovu.Černobílá kombinace s bílým podvozkem -každý mě zastavuje a ptá se,kde jsem ho koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí