Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, ráda bych se zeptala na osobní zkušenost s tímto kočárkem: http://www.malvik.cz/…-Vlocka-2011
Celkem se mi líbí, ale ráda bych věděla, jaké máte zkušenosti právě s tímto tipem 2011.
Moc děkuju a přeju hezký den ![]()
Ahoj,zkušenost nemám ale zdá se mi moc těžký
s korbou víc jak 16kg plus miminko
hmmm do toho bych nešla.Urveš si záda.
No..dokonce 17kg
To mě taky trošku zarazilo…ale vůbec si to nějak nedokážu představit…si říkám,že ty dvě kila zas nemůžou být takový rozdíl…ale fakt nemám absolutně žádné zkušenosti,takže jak říkám, dám na rady zkušeným mamin ![]()
Ahoj sice s ním ještě nejezdím ale už ho mám doma, a nazdá se mi oproti jiným kočárkům těžký, snadno si ho i teď v těhu předělá, přendám, korbičku po i proti směru jízdy, nasadím autosedačku atd, nezdá se mi manipulace s ním nijak těžká, přijde mi ale rozhodně stabilnější a pevnější než třeba X lander, který jsem při výběru v obchodě zavrhla, zdál se mi moc lehkej jednoduchej, nestabilní… a tak vyhrál V cross.. ![]()
jen ještě dodám, že mi ho kupovaly ještě před 3 měsíci za 7000 i s autosedačkou… ![]()
A můžu se zeptat, jestli jde polohovat jak hluboká korba tak sporťák? A taky jestli jde dát sporťák úplně dolehu?
Kočárek jsme kupovali na podzim roku 2009, odložili jsme ho asi před měsícem. Hluboká korba polohovat nejde, zvýšenou pozici jsme řešili vypodložením podložky v kočárku, nic moc, ale dalo se to. Korbička je dost malá,my ji odložili v létě, když bylo malénu 7 měsíců, bylo to tak akorát. Sporták je polohovatelný skoro do lehu, to je v pohodě, spíš nejde tak úplně do sedu, dítě tam klouže, ale taky se to dá. Taky není nic moc velký, v zimě tam už syn spal narvaný(narodil se v listopadu), ale ještě se to dalo, nevím, kdyby byl letní, jak by to vyšlo.Problém jsou přední otočná kolečka, nejsou rozhodně do terénu, ani zaaretovaná, 3krát se nám ulomila.Reklamace v Opatovicích na počkání zdarma. Pokud neplánujete hrbolaté lesní, polní cesty, tak jsou v poho. Váhu jsem po čase řešila, když jsem musela často skládat do auta, jinak je to dobrý. Tak to jsou mé zkušenosti, snad pomohou.
No, já nevím,mě se zdá moc těžký
můj kočárek váží včetně hluboké korby necelých 10kg a stabilní je dost.A můžu říct,že ted má malá skoro 9kg a je to už záhul tahat kočárek,třeba jen do kopce nebo do tramky atd.
Taky jsme na tento kočárek ( rps.ne model 2011 koukala - rodila jsem 2010) koukala,byl levnej ale odradila mě váha a celkové zpracování výrobku.Raději jsem si připlatila a pořídila kvalitu,flexibilitu a lehkost.
Holky děkuju za postřehy…celkem mě odrazuje to polohování…chtěla bych, aby šla zvednout i hluboká korba
Tak uvidím…ach jo ![]()
helenkanai píše:
No, já nevím,mě se zdá moc těžkýmůj kočárek váží včetně hluboké korby necelých 10kg a stabilní je dost.A můžu říct,že ted má malá skoro 9kg a je to už záhul tahat kočárek,třeba jen do kopce nebo do tramky atd.
Taky jsme na tento kočárek ( rps.ne model 2011 koukala - rodila jsem 2010) koukala,byl levnej ale odradila mě váha a celkové zpracování výrobku.Raději jsem si připlatila a pořídila kvalitu,flexibilitu a lehkost.
Můžu se zeptat, jaký kočárek jsi nakonec pořídila? Děkuji ![]()
pořídila jsme si Bugaboo Cameleon.Dá se pořídit i jetý za dobrý peníze na mimibazaru nebo nový třeba přez babypark - ale je to cenově dost náročné.Ale mohu ti jej doporučit.
ahoj,koupila jste si tento kocarek? jaka je s nim zkusenost? taky se mi moc libi. dekuji za odpoved.
pavlinenenka píše:
ahoj,koupila jste si tento kocarek? jaka je s nim zkusenost? taky se mi moc libi. dekuji za odpoved.
Nekoupila…nakonec máme Dorjan prestige…
Ahojky,na jaře 2011 jsme si objednali tento kočárek http://www.malvik.cz/…-Vlocka-2011. Původně jsem měla vybraný úplně jiný,ale poté co jsem si ho na veletrhu hraček společně s manželem vyzkoušela mě naprosto přesvědčil.A jsem s ním spokokená doted nemám žádné výhrady.Hluboký kočár JDE POLOHOVAT do polosedu,korbička je sice oproti dřívějším hlubokým a už poněkud zastaralým kočárkům menší,ale malá se narodila v červenci,zimu v tom přečkáme v pohodě a to už máme 72 cm a potom už půjde do sportáku,protože už chce taky vidět ven.Sporták je dobrý v tom,že jde otočit i proti směru jízdu,do roviny se položit nedá,dítě má lehce zvednutou hlavu.Jinak já hodně cestuji autem,je jednoduchý na manipulaci,sice je o trochu těžší ve srovnání s ostatními kočárky,ale je zase bitelnělnější,stabilnější.Jsem s ním spokojená a to jsem měla na kočárek velké nároky.Koupila bych si ho znovu.Černobílá kombinace s bílým podvozkem -každý mě zastavuje a ptá se,kde jsem ho koupila.