Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den,
potřebovala bych s něčím poradit.
Máme doma kočárek x-lander XA asi rok 2007-2008. V únoru se nám narodí druhé mimčo a potřebuji nandat hlubokou korbičku. V sundání sportovní verze není problém, ale boudičku(od sporťáku) jak sundat, na to jsem teda nepřišla. Nevíte některá, jak na to?
Díky za rady.
Katka
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XAtaky jsem s tim strasne dlouho zapasila, tady musis pouzit hrubou silu a z tech drazek ji vyrvat, bo tam drzi fest:)
Díky.....snad to půjde. Mě to tak přišlo, jako by ta boudička byla ke kočárku přinýtovaná…:-)
Už jsem na to přišla..... tak si říkám, že jsme s manžou oba na hlavu. Úplně jednoduchá věc:-)
![]()
Dobry den
prosim maminky co mely, maji tento kocarek, jak jste s nim spokojene? Ctela bych jeden koupit, ale teda recenze na nej nic moc.
Já měla x-lander tu starší verzi u prvního a byla jsem s ním spokojená a teď na druhé jsem si ho koupila znova už tu novější verzi, žádný jiný jsem nechtěla. Ono co maminka, to jiný názor. Každá bude mít tu svojí značku, kterou bude preferovat ![]()
@pucinka1 opravdu je sportovni verze tak mala, ze se tam dite po zapnuti pasu v kombineze a fusaku nemuze skoro pohnout?
A jak jste vyresila sjizdejici vlozku ve sportaku?
Nepřijde mi tak malá. Malýho jsem měla v tý sportovní verzy přes zimu, když už byl starší, tak jsem zapínala jen ten spodní pás, přes ramena jsem mu to už nedávala a vešel se krásně. Vložka si ani nevybavuji, že by sjížděla.
Sekl se mi počítač tak znovu ve zkratce. Tento typ jsme zakoupili a hned vyzkouseli na zahrade, a jezdi parádně, pry i po lesnich cestách. Aretační kolečka v pohodě. Pro mou postavu krasný lehký kočárek, s lehce nandavací korbičkou na lyžiny, zakoupili jsme jeste adaptér k autosedačce jiné značky. Důležitý prý vyberu bylo i to, že jsme chteli pohyblivou nastavitelnou rukojeť. A to ten novejsi model ani nemá.