Kočárky 2014 Jané, Concord, iCandy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1419
28.5.14 15:19

Kočárky 2014 Jané, Concord, iCandy

Ahoj holky, na konci říjná se nám narodí první miminko. A tak pomalu vybírám kočárek, chtěla bych nějaký estetický, ale i praktický, na ceně moc nesejde. Líbí se mi kočárek Jané novinka 2014, ale vadí mi tam, že tam nejsou nafukovací kola, pak se mi taky líbí kočárek iCandy peach jogger, ale tady mi zas nevyhovují barvy, také se mi líbí kočárky Concorde, ale je to čtyřkolka a navíc ne s nafukovacími koly.
Máte nějaké tipy na hezký a kvalitní kočárek, který Vás nezklamal? Prosím poraďte. A pokud už některá máte zkušenosti s novinkou od Jané Formula 2014, budu ráda co Vaše zkušenosti. Jo a nevíte o nějakém velkém obchodu s kočárky, třeba někde v Praze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
439
28.5.14 15:27

Dlouho jsem prebirala vsechny mozne kocarky a nejlepe mi vysel concord wanderer. Designove se mi moc libi Jane Rider, ale ma desne recenze. Celkove bych rekla, ze se Jane zhorsilo :-( nejlepdi obchod ohledne kocarku bude asi Malvik Hostivice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
28.5.14 15:36

@LucieSy : děkuji moc, mrknu na ten concord co píšeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
28.5.14 15:38

Mam Concord Fusion 2010 a je to podle mého nejlepsi kočár pod sluncem..doporučuji všem a všude! A i do terénu je super i bez nafukovacích kol.. Jinak opravdu Malvík v Hostivici nejlépe poradí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
28.5.14 15:43

Tak ja mam Jane Nomad a taky velka spokojenost! Zadni kolecka mame nafukovaci, skvele se s nim jezdi, ale co hlavne ocenuji je to, ze je lehky, taham ho do schodu i s mrnousem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
28.5.14 15:45

@anlendy. : děkuji, zajedem tam s manžou mrknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
28.5.14 15:47

@Sunrise : děkuji. Je to fakt těžké najít kočárek, který bude ok. Vždy se na každém asi něco najde. No bude to ještě boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
28.5.14 15:58

@Martinka1988 určitě tam zajděte :) ja mam ten Concord podruhé a ted ho budeme kupovat zase :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
28.5.14 16:33

Mě se moc líbí brio go

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
28.5.14 16:58

Máme concord a je to super kočár a proč? začnu sportakem je opravdu prostorný to znamená ze zadne naklapeni tedy spani jako na zidly viz. sportak Jolz nebo stokee jsou krasny taky jsme meli zalusk jen ze ve 2 letech se mi tam kluk nevesel a pohodlny sportak pro dite tak do roka. kluk se v 2,5 letech tam vyspí ted letime ma dovcu concord snama mame golfky ale to je k prdu. kočár je super lehký a slozis najednou do auta kolečka ze jsou nenafukovaci pro mě bonus i tak ježdění v terénu polnacky les každý den stejně tak město ovladatelný jednou rukou. korba nastavitelná super manipulace vycvaknes a můžeš jít i houpat s ni jde.kluk se nám narodil v listopadu a jezdil by az do června. ted čekáme v říjnu dalšího lumpa a kočár nám bude sloužit dal. pokud chceš kočár na vše a na dlouho volila bych tenhle.nebo Jane:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
28.5.14 18:59

@Bibi11 : děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
10.7.14 19:26

concord nebo maxi cosi mura 4 plus

Ahoj holky, chtěla bych se s vámi poradit, máme doma maxi cosi muru plus, a dnes jsem viděla concord fusion a moc se mi líbil, jak je vevnitř veliký a jak je lehký :) co myslíte že je lepší z těhle dvou kočárů? díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
10.7.14 19:38

@evakole concord jednoznacne :-) je lehkej a dobre ovladatelnej a samo jeden z nejvetsich, vozim holky v sedacce vedle sebe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
10.7.14 19:40

A je i do terénu? u nás jsou ty cesty takové né zrovna městké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
10.7.14 20:21

@evakole To záleží, co od něj chceš. Jako nějaký terén projede, ale kola jako Mura Plus nemá. Plus má i několik nectností, které Mura nemá. Třeba v lehu, pokud v něm leží moc lehké dítko, mívá tendenci se převrhnout. Má děsnej košík, i když se do něj nakonec dá nacpat celkem hodně, klasická Jané brzda je jedna z vůbec nejděsnějších brzd a stříška je taky kapitolka sama o sobě. Ale jezdí se s ním suprově a k tří a půl leté nechodící v nouzi nacpu uťapanou dvouleťačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí