Kočárky Chmelařová-recenze

846
1.6.23 16:15

Kočárky Chmelařová-recenze

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat ohledně aktuálních recenzí na obchod na kočárky v Plzni kočárky Chmelařová (Yesbejby)?

21.4.2023 jsem u nich udělala objednávku na jeden konkrétní kočárek. Garantovali lhůtu dodání do 4 týdnů, ale obvykle prý kočárek dodají do 2 týdnů.

Zaplatili jsme zálohu a stále se nic neděje. Už jsem jim volala 16.5. a paní říkala, že kočárek určitě dorazí každým dnem. Doteď se nic neděje a v pondělí už mám termín.

Na internetu jsme na ně našli dobré recenze, tak proto se chci poptat i tady, protože jsem takovou diskuzi zde nenašla. Předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smajlik345
1.6.23 17:24
@gechitka píše:
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat ohledně aktuálních recenzí na obchod na kočárky v Plzni kočárky Chmelařová (Yesbejby)?

21.4.2023 jsem u nich udělala objednávku na jeden konkrétní kočárek. Garantovali lhůtu dodání do 4 týdnů, ale obvykle prý kočárek dodají do 2 týdnů.

Zaplatili jsme zálohu a stále se nic neděje. Už jsem jim volala 16.5. a paní říkala, že kočárek určitě dorazí každým dnem. Doteď se nic neděje a v pondělí už mám termín.

Na internetu jsme na ně našli dobré recenze, tak proto se chci poptat i tady, protože jsem takovou diskuzi zde nenašla. Předem děkuji.

Asi jste se nekoukali tady https://obchody.heureka.cz/…-cz/recenze/
Kočárek koupit jinde a u nich zrušit objednávku. Buď vrátí zálohu v pohodě nebo když ne, tak to předej ADR ČOI

• Citovat
  • Upravit
846
1.6.23 17:34

Mockrát děkuji. Hledala jsem i na heuréce, ale obchod mi to nechtělo najít, asi jsem to tam zadala blbě. Konečně jsem se nyní dovolala, tak uvidíme, zda to dodrží. Prý měl dodavatel dovolenou a zavážka bude příští pondělí či úterý, tak jsem zvědavá. Pak dám samozřejmě vědět.

Obchod mi doporučily kolegyně z práce, protože tam kupovaly kočárky a prý bez problému, tak mi to zarazilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
1.6.23 17:41

Já si tam chtěla koupit autosedačku, byla jsem tam 3× a pokaždé neměli vůbec nic. Prý všechno vyprodané kvůli Velikonocům, určitě v pondělí, pak ve středu…podobné „kecy“ jako u tebe. Nakonec jsem se na to vykašlala a koupila jinde. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
1.6.23 19:10

Kupovali jsme tam kočárek před 3 lety a všechno v pořádku. Ale eshop mají příšerný, tam bych nic neobjednala. Ale naživo jsem žádné problémy neměla, i když v poslední době jsem tam kupovala jen drobnosti.
Jo a nerozumí autosedačkám, to je tragédie co radí a nabízí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí