Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat ohledně aktuálních recenzí na obchod na kočárky v Plzni kočárky Chmelařová (Yesbejby)?
21.4.2023 jsem u nich udělala objednávku na jeden konkrétní kočárek. Garantovali lhůtu dodání do 4 týdnů, ale obvykle prý kočárek dodají do 2 týdnů.
Zaplatili jsme zálohu a stále se nic neděje. Už jsem jim volala 16.5. a paní říkala, že kočárek určitě dorazí každým dnem. Doteď se nic neděje a v pondělí už mám termín.
Na internetu jsme na ně našli dobré recenze, tak proto se chci poptat i tady, protože jsem takovou diskuzi zde nenašla. Předem děkuji.
@gechitka píše:
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat ohledně aktuálních recenzí na obchod na kočárky v Plzni kočárky Chmelařová (Yesbejby)?21.4.2023 jsem u nich udělala objednávku na jeden konkrétní kočárek. Garantovali lhůtu dodání do 4 týdnů, ale obvykle prý kočárek dodají do 2 týdnů.
Zaplatili jsme zálohu a stále se nic neděje. Už jsem jim volala 16.5. a paní říkala, že kočárek určitě dorazí každým dnem. Doteď se nic neděje a v pondělí už mám termín.
Na internetu jsme na ně našli dobré recenze, tak proto se chci poptat i tady, protože jsem takovou diskuzi zde nenašla. Předem děkuji.
Asi jste se nekoukali tady https://obchody.heureka.cz/…-cz/recenze/
Kočárek koupit jinde a u nich zrušit objednávku. Buď vrátí zálohu v pohodě nebo když ne, tak to předej ADR ČOI
Mockrát děkuji. Hledala jsem i na heuréce, ale obchod mi to nechtělo najít, asi jsem to tam zadala blbě. Konečně jsem se nyní dovolala, tak uvidíme, zda to dodrží. Prý měl dodavatel dovolenou a zavážka bude příští pondělí či úterý, tak jsem zvědavá. Pak dám samozřejmě vědět.
Obchod mi doporučily kolegyně z práce, protože tam kupovaly kočárky a prý bez problému, tak mi to zarazilo.
Já si tam chtěla koupit autosedačku, byla jsem tam 3× a pokaždé neměli vůbec nic. Prý všechno vyprodané kvůli Velikonocům, určitě v pondělí, pak ve středu…podobné „kecy“ jako u tebe. Nakonec jsem se na to vykašlala a koupila jinde. ![]()
Kupovali jsme tam kočárek před 3 lety a všechno v pořádku. Ale eshop mají příšerný, tam bych nic neobjednala. Ale naživo jsem žádné problémy neměla, i když v poslední době jsem tam kupovala jen drobnosti.
Jo a nerozumí autosedačkám, to je tragédie co radí a nabízí.