Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,mate nekdo zkusenost s timto kocarkem???Rada bych treba videla i fotky z reality a nejem z fotek na netu.Diky za reakce.
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Espiro Atlantic?
Přidejte zkušenost s Espiro AtlanticAhoj s timto kocarem zkusenost nemam,ale ja jsem velice spokojena s buga boo kocarem.Je sice kapanek drazsi,ale zato perfektni.Male bude sedm mesicu a stale se tam vejde a to nemame zadneho drobecka.Vypada na desetimesicni momco.Takze nevim jestli jsem ti poradila,ale zkus to promyslet ![]()
ahojky,já mám kočárek Baby design Atlantic, je to předchůdce Espira, je úplně stejný, jen má trochu jiné barvy..
spokojená jsem moc, dala bych tak 90procent, malinko mi vadí, že u hluboké korby nešla úplně vypnout bouda, pořád byla trošku nakrčená, ale jinak jsem neměla námitek..v hluboké korbě jsme malou vozili do 8 měsíců, vlezla se v pohodě i v zimním fusaku z ovčí vlny /to měla malá 5 měsíců/ naprosto perfektní jsou otočná přední kolečka..nemusíš kočár v každé zatáčce zdvihat..
je to prostě levnější kopie Xlanderu, ale má větší korbičku..
fotku sem vložím, jdu pohledat:)
vlastně fotky sem dávat nemusím, on má stejně jiné barvy než řada Espiro.
tak dobře vyber ![]()
A nemohla by si sem jednu fotecku hodit,aspon bych se mrkla,diky ![]()
já bych sem fotku dala, ale tady prý nejdou dávat fotky, co nejsou na netu
. tak nic ![]()
Ahoj, Espiro Atlantik jsem kupovala, když byli malýmu 3 měsíce a jízda s klasickou 4 kombinací byla hrozná. Kočárek je naprosto úžasný, má skvělé jízdní vlastnosti, hodně jsme taky využili nánožník - fusak. K sportovní nástavbě jsem pak dokupovala univerzální nánožní Emitex. Litovala jsem jen toho, že jsme ho nekoupili rovnou před narozením. Jedné, co mu vyčítali babičky bylo to, že korba ani nástavba nejdou dát pro a proti směru jízdy. Korba je směrem k tobě, sporťák od tebe. Mně to nevadilo. Nedám na tento kočárek dopustit.