kočárky od Hoco

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30
13.5.07 19:57

kočárky od Hoco

Můžete mě někdo, prosím napsat Vaše zkušenosti z kočárky DIAMOND nebo BIG FOOT ? Čekáme druhé mimi a já se už pomalu poohlížím po novém vozítku pro naše robátko a tyhle dva kočárky jsou mojí favorité. Mám pár otázek , které by mě moc zajímali a předem děkuji za Vaše odpovědi.

1. jak jsou kočárky odpruženy
2. jestli je fusak v přenos. tašce dost teplý na zimu a miminku v něm nebude zima
3. na jak dlouho Vám vydržela přenosná taška na mimi
4.jestlli látka na kočárku časem nevyšisne od sluníčka
5. jak jste s kočárkem zpokojeny

děkuji Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Hoco Diamond?

Přidejte zkušenost s Hoco Diamond
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
511
13.5.07 20:12

Ahoj
ja sama tento kocarek nemela, ale dobra kamoska mela Big foot

1. nic moc odpruzeni, je spis takovy tvrdsi…
2.,3. malyho mela v srpnu a v zime se ji do tasky vlezl tak, tak -rucicky mival polozeny na brisku. Do kocarku mu davala jeste spanelskou deku, s ni to zatepleni bylo ok.
4.Barvu mela svetlou a rekla bych ze se nijak vyrazne nezmenila…
5. Kocarek i po 1,5 roce jezdeni byl pekny (neskladala jej teda vubec), pak ho musela prodat, protoze byl jejimu chlapeckovi maly. Jedinou vetsi nevyhodou byli spatne drzici cvoky od nanozniku a velky rozchod kol-jezdi autobusem a v nekterych nemohla stat na te plosince.
 Alca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
13.5.07 21:49

Ahojky!
Jsem spokojenou uživatelkou Hoco Big Foot - typ Cardinal - červená barva.

1. odpružení je možná tvrdší, ale trochu se vykvrdlá a náš malej byl svýho času nejspokojenější, když kočár drncal po výmolech, jezdili jsme s ním i v lese a v pohodě, musí bejt dobře napumpovaný kolečka
  2. já fusak používala až do sporťáku, malej byl v pytli (beran) a přikrytej vrchním dílem (tím co jde přinout k fusaku), zima mu nebyla
  3. vložná taška vydrží tak do 1/2 roku, což je pro tebe akorát (počítám že mimi se narodí v listopadu), záleží na velikossti dítěte, některý děcka maj rádi stísněnější prostor, pak prostě leží na sklopeným sporťáku
  4. máme čevenou barvu po 2 letech jako nová, nevyšísla
  5. jedinej problém je nánožník, má trochu moc vysoký límec a dítko se vzteká a odepíná, páč mu stojí ručičky nahoru, já ho rozpárala a odstříhla a teď je to dobrý - je tu o tom i diskuze
    takže závěr - velká spokojenost, rozhodně ho na podzim použijeme znovu :wink:
    přeju šŤastnou ruku při výběru a zdravý a spokojený mimčo!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
13.5.07 22:07

Ahoj, mám Knorr Nizza, což je vlastně stejný kočárek jako Big Foot.Mám ho od roku 2005 a měla jsem ho na červencvoé mimi:

• jeho odpružení sice není úplné, ale lepší než třeba trojkolky, hodně tam dělají super nafukovací kola
  • V tašce jsem Adinu měla cca 3 měsíce, je fakt malá, ale pak jsem jí vozila ve sporťáku, je úplně do lehu, tam bylo místa hodně. Měla jsem fusak od Aesthetiku a pak jsem ho dala do fusaku, co byl ke kočárku a pohoda-díky přehazovačce mi nevadilo, že je to sporťák, když foukalo, tak jsem přehodila..
  • Materiál u Knorru je trochu jiný, mám modro-béžový a tak se mi vyšisovala boudička, ale je fakt, že celé léto byl na sluníčku a to hodně..Moc jsme ho do stínu nedávali..
  • jinak jsem potah několikrát prala, kočárek vypadá pořád dobře a myslím, že v téhle cenové relaci je to dobrá volba
  • má super prostorný nákupní košík
  • akorát jeho mínus je váha ( a to velké) a velký rozchod kol, nicméně jinak jsme spokojení..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
14.5.07 12:49

Hoco kočárky

Ahoj,

mám doma Big Foot a souhlasím s tím, co psaly holky. Odpružení možná trošku pevnější, ale nafukovacíma kolečkama si to můžeš trošku poupravit :) , když chci mimčo „uhoupat“, tak pohybuju madlem spíš do stran než dopředu a dozadu a ten mírný pohyb jim oběma stačil a stačí na uspání. Nevýhoda je větší hmotnost a rozchod koleček, ale zase jsem snad nikdy nevozila stabilnější kočárek. Nikdy se mi nestalo, že by se chtěl zvrhnout a to mi po něm teď šplhá víc jak dvouletá holčička a máme svažitou zahradu. Je ideální do terénu, kdybych bydlela v centru města, asi bych vybírala jiný. Nemám děti žádné otesánky, takže taška by v pohodě stačila nejméně do půl roku, ale protože mám obě narozené na jaře, tak v létě jsem už užívala kočár bez tašky, aby měla dcerka víc místa a nepřehřívala se. Kočárek mám víc jak dva roky - tmavě modrý a vyšisoval nám, ale možná, že teď už dělají potah s barvou odolnou UV záření. Neměli jsme na něm žádnou závadu, jen jsem za celou tu dobu asi třikrát dofukovala kolečka, když mi připadala moc měkká, potah peru normálně v pračce kromě boudy, ta se musí prát ručně a bez újmy jsem kočárek tak dvakrát do týdne skládala a vozila v kufru Felicie. Prostě mi připadá, že tenhle kočár vydrží všechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
14.5.07 20:13

Moc vám všem děkuji za odpovědi , pomohli jse mě. Rozchod kol mě nevadí my jsme z vesnice , takže MHD u nás nehrozí , hlavě ,aby mě taška na mimi vydržela přes zimu. Pak mě je to už celkem jedno a na další zimu bude děťátko větší a může být ve sporťáku. Ještě by mě zajímalo jak dlouho jste vozili vaše děťičky ve sporťáku a jestli měli dostatek místa na sezení i na spaní. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
11.6.07 19:45

Máte někdo , prosím zkušenost s ukončovacím dílem ke kočárkům ? Uvažuji o koupení , až bude mim větší, aby mělo schované nožičky a aby na něho tak netáhlo. Jaký používáte nánožník , jestli od Hoco nebo nějaký univerzální ( emitex ) jaký je lepší. Děkuji Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
14.6.07 10:45

Ahoj Peťule,

tak ukončovací díl jsem si nepořizovala, protože mám orginál nánožník od Hoca a ten bohatě stačí. A hlavně, když už je mimčo větší, že sedí, tak má nohy na ponožníku směrem dolů a to by to ukončení stejně nešlo užít, ne? Moje dcerka, když už byla starší, ležela v kočárku jen když spala a jen co otevřela oči, tak seděla s nohama dolů, takže si myslím, že to moc využití nemá. Teď, když jsou té mladší necelé tři měsíce a ve vedrech jsem chtěla mít kočár vzdušnější, tak jsem vyndala korbu a nánožník naopak zvedla kolmo nahoru, takže jí tam vznikl takový falešný ukončovací díl :D 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.6.07 12:25

Zaphir X-sportline

Ahojte, tak jste mě celkem uklidnili. Známá má totiž Diamond a prej jí vrže a má problémy s kolečkama :? A já ho chci hlavně kvůli kolečkům, protože se mi moc líbí, bydlíme na vesnici, takže mě čeká terén a v zimě sníh (u nás se nesolí CHKO) Tenhle typ nemá tak kolečka u sebe, už je to 2007 takže by i tohle mělo být už snad vychytaný, i když já teda MHD :D to mi tu fakt nehrozí a bus taky nepoužívám když mám brmbítko vlastní.

Jen se tedy optám, máte nějaké problémy s vrzáním??? A kolečka drží a nevyklají se??? 8O

Díky Lady Dí

http://tickers.baby-gaga.com/…263pp___.png

• Citovat
  • Upravit
149
24.6.07 09:42

Zaphir X-sportline

Tak jen připisuji co jsem zjistila na netu. Tenhle typ Zaphir X-sportline má už kolečka s kuličkovými ložisky, takže by to už snad mohlo být opravdu ještě lepší než u těch ostatních :) Ale pro jistotu příští sobotu ho zajedeme znovu omrknout a necháme si všechno předvést, ale celkem mě tato informace uklidnila a to nám třeba v obchodě ani neřekli :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí