Kočičí hračky

835
28.2.13 17:10

Kočičí hračky

S čím si Vaše kočičky nejvíce hrají? Kupujete jim hračky nebo je vyrabíte? Koupila jsem své malé potvoře míček s rolničkou a ona si s tím nehraje :lol: Zbytečně vyhozený peníze :cert:

Klidně sem přidávejte taky návody, jak ty kočkohračky vyrobit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69016
28.2.13 17:17

Ze všeho nejradši miluje moje gumičky do vlasů, ty mi i krade. Pak takový ty bílý drátky, co s nima bývají sepnuté těstoviny nebo balenej chleba. Plyšové myši a spol. se dočkaly patřičného nadšení a pozornosti, až když si jich začalo všímat naše miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
28.2.13 17:27

Gumičky mají opravdu moc rády, i ty naše. Vyrobila jsem jim hračku z plastového kinder vajíčka a nastříhaných mašliček, mělo to u čičin úspěch :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
28.2.13 17:33

Ahoj holky, mám kocourka a musím souhlasit, nejoblíbenější jsou gumičky :mrgreen: V koupelně skáče na pračku, kde mám gumičky do vlasů, vždycky nějakou ukradne a pak s ní dělá alotrie :mrgreen: úplně nejvíc ale vedou tý obyčejný gumový, který používám třeba při zadělání igelit. sáčků. Ty prozměnu krade zase z linky. Jinak mám moc rád i myšky co prodávají přímo pro kočičky. Má jich asi 20. Akorát nevím co má za mánii, vždycky si s nějakou chvíli hraje a pak jí packou nastrká pod skříňku a loví jí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
28.2.13 18:09

U nas taky vedli gumicky nez je zacal zrat. Jinak si hraje s brcky, korkovym spuntem, s vicky pet lahvi… Kocici hracky ho neberou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
28.2.13 21:36

U nás vede brčko a ty kolečka z petflašek pod uzávěrem. Taky obal od kinderhračky zavěšený na provázku, možná sem tam ještě balonek. Dneska dostala taky závěsnou houpací hračku, měla být původně za měsíc k jejím narozeninám, ale nevydržela jsem a vypadá to, že taky bude chvílu oblíbená :mrgreen:

Jo a ještě krabice od plechovek piva Cool, jak mají useklé ty rožky, tam je furt a chytá všechno okolo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
1.3.13 05:11

U nás vede vábnička, kuličky z alobalu, koule z papíru, vše co je na provázku a pírečka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
naty9697
30.1.23 21:12

Kámoška mi říkala že pořizovala svojí kočce hlavolam na hraní, prý je to dobré.. schová tam pamlsky a kočky si s tím hrají dokud nevypadají všechny odměny,. přemýšlím že to pořídím svému hafanovi..

• Citovat
  • Upravit
27.2.23 23:50

@naty9697 Ahojky, a prosímtě nevíš kde to koupila??? To by mě zajímalo,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
28.2.23 00:03

Náš kocour miluje kuličky skleněnky, je to velký fotbalista, my mu je kopeme a on je packami chytá. Má fakt dobrý postřeh. Kuličky kupujeme v papírnictví. :mrgreen: Kočičku to nebere, ta je zas na udice ve všech možných provedeních. Nejraději má ale ty jednoduché, s jedním provázkem nebo stužkou, takže kupujeme ve švadlence různé druhy stužek, lesklých provázků nebo kožených proužků. Kocour taky může laserové ukazovátko, stačí ho vzít do ruky a už je tam v cuku letu. Kočičí hračky je většinou baví tak první půlhodinu, pak už je to vlažnější. Některé interaktivní hračky je baví spíš pozorovat, než si s nimi hrát. Koupili jsme jim také kozlík lékařský ve spreji, stačí tím postříkat hračku a hned mají větší zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
naty9697
1.3.23 10:42

@ellikopecka Jasně koupila to na manahu.. Je tam toho mraky :-)

• Citovat
  • Upravit
naty9697
1.3.23 11:46

Tak různě, s ruznýma míčkama nebo myškou ale nově jsem jím pořídila hlavolam pro kočky z manahu a jsou z něho uplně hotoví :-)Moc parádně si s ním hrají a baví je to :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný