Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj-Nekko-mam ted asi 3 tydny doma-nemuzu mu vytknout skoro nic-jen kdyz prehodis rukojet tak je najednou teziste jinde a hur se ovlada-nesmis nazdvihavat predni kolecka ale ty u sebe-a je pravda ze mi zlobi jeden skladaci mechanismus ale pan z eshopu mi rekl ze mi to opravi behem 1-2 tydnu(jen ja se musim dokopat na postu
) jinak si fakt nestezuju-a myslim ze s tou ovladatelnosti je to prost edan za to ze jinak jen malo sportacku ma preklapeci rukojet a kdyz maji tak je to taky pak tezsi pri preklopeni.
Je prostornxy,hezky material,hezky design,lehky,skladny-v pohode ujedu i mensi teren,spojen arukojet je fajn,a velky nakupni kosik je taky velke plus-jsem spokojena a pokud mi ho v poradku vyreklamuji tak budu spokojena jeste vic(a myslim ze zavada se muze stat i na drazsich kocercich..)pristup majitele eshopu je zatim bez chyby takze u me OK.
Dobry den, prosim Vas na tom NEkko Nurse da sa otvarat madielko, alebo ide len uplne prec. A este by som sa rada spytala, ci ma striesku, co sa da pohybovat, teda sluzit ako slnecna alebo nie. Su na koieskach nejake odpruzenia alebo su loziska na kolesach??? Dakujem za info. Katka
ahoj madlo jde odendat a otevrit z ktere strany chces nebo odendat uplne,striska je normalne sklapeci a kolecka odpruzena nejsou ,loziska nevim
a aka je prosim vas plocha na lezanie??? Nemate prosim nejake foto, ktore by ste mohli poslat na moj email???
biodieselat@slovanet.sk
Ahojte, mate skusenosti s kocikmi Nurse? Dakujem, Denisa