Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Ahoj, mám dotaz, máte někdo domácí kočku která neuloví myš, ale místo toho si s ní hraje ale neublíží? ????????
Ja mam takovou na Youtube, jmenuje se Tom
Vzdyt kamosi jak hrom jsou Jerry a Tom!!!
(Promin, nedalo mi to
)
Asi nemá hlad. Kočka lovi myši pro zábavu a když má hlad tak ji sni a potom vyblije kuzi. Když hlad nemá tak nemá potřebu ji zabíjet ale slouží ji ke hraní.
Ne, naše Mici si s ní nejdřív pohraje, ale pak ji vždy dorazí.
Oni kočky myš (venkovní) hned nezabijou, ale vlastně jí postupně sadisticky utýrají
Naše kočky si s myší vždycky hrály … než jí sejmuly. Vydrželo jim to i třeba hodinu … chytit, pustit, nechat poodběhnout, znovu chytit, myš pištěla vystresovaná jako blázen. Osobně mi to moc vtipné nepřipadá, ale ať radši mučí myši než aby lovily ptáky.
Teď bydlím v paneláku tak už nemáme ani myši ani kočky ![]()
@Ivčis Naše kočky teda zabíjely i když hlad neměly, prostě sejmuly myš a donesly jí před dveře se pochlubit. Sežraly málokterou ![]()
Kocka si s myší vždy hraje. A pak ji sežere a já abych uklizela zbytky ![]()
Proč je dotaz anonymní. Jo měla jsem domácí kočku a ta se myší naopak bála..
@Ivčis píše:
Asi nemá hlad. Kočka lovi myši pro zábavu a když má hlad tak ji sni a potom vyblije kuzi. Když hlad nemá tak nemá potřebu ji zabíjet ale slouží ji ke hraní.
To je uplna hloupost, tradovana na vesnicich. Proto tam kocky nekrmi
Prave kocka,pokud je silna a v kondici lovi lepe.
Nevím jestli na tvoji vesnici kočky nekrmi. Já bydlim na vesnici a kočky krmíme. Myši teda lovi ale myslím že proto aby měly něco jiného než jen granule co dostávají. Sežerou ji vždycky a pak ji vyhodí ke dveřím. Ale jestli je to kočka domácí tak už nejspíš přišla o pud lovit.
Naše to dělá, když už má v sobě tak 2, pak už prostě nemůže.
Ahoj, mám dotaz, máte někdo domácí kočku která neuloví myš, ale místo toho si s ní hraje ale neublíží? ????????