Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobry den, nase rocni venkovni kocicka zacla chytat ptaky, kazdy den alespon jednoho
na internetu jsem se docetla ze mame zkusit poridit obojek s rolnickou, na chvili to pomohlo ale uz chyta vesele dal i s tim
minule dokonce chytla i slepyse, jenze z toho ma pak prujem, nemate nejake rady co s tim
? Moc dekuji za kazdou radu ![]()
Nepouštějte kočku ven.
Naše taky chytá ptáky, hlodavce všeho druhu, v létě nosí i ještěrky, veverku… I když má doma granule a kapsičky, je to jejich přirozenost. Divím se nad tím průjmem, ten nebude mít z ptáčků, ale z něčeho jiného. Nedáváte jí mléko?
@sisi70 píše:
Dobry den, nase rocni venkovni kocicka zacla chytat ptaky, kazdy den alespon jednohona internetu jsem se docetla ze mame zkusit poridit obojek s rolnickou, na chvili to pomohlo ale uz chyta vesele dal i s tim
minule dokonce chytla i slepyse, jenze z toho ma pak prujem, nemate nejake rady co s tim
? Moc dekuji za kazdou radu
to je naprosto normální
@Petule030 píše:
Nepouštějte kočku ven.Naše taky chytá ptáky, hlodavce všeho druhu, v létě nosí i ještěrky, veverku… I když má doma granule a kapsičky, je to jejich přirozenost. Divím se nad tím průjmem, ten nebude mít z ptáčků, ale z něčeho jiného. Nedáváte jí mléko?
kdybych je nepustila ven, doškrábou dveře a budou kvílet, dokud neotevřu
Proto ubývá ptactvo, díky šílenému množství koček, které je loví ve velkým.
Normální kočka, která chytá ptáky, myši, hraboše, atd.
. Venkovní kočku určitě domů necpi!
Dokud nechyta za ptáka souseda tak je to úplně normální kočka.
Příště si pořid něco býložravého a máš klid
tedy pokud bydlíš v černošské čtvrti
![]()
Příspěvek upraven 17.03.23 v 18:21
Tak ji dej těch rolnicek na obojek víc. Nechytne ani myš
Kočky to dělají, moje to vždycky do pěti let pustilo a přišly na to, že konzervy jsou pohodlnější. Do deseti let lovily ještě myši a pak už nic.
@Cenarius píše:
Proto ubývá ptactvo, díky šílenému množství koček, které je loví ve velkým.
Ptactvo ubývá hlavně kvůli úbytku přirozeného a čistého životního prostředí vinou člověka.
Proto by je lidi, kteri maji kocky, nemeli poustet ven. Je to obecne znamy problem: https://ct24.ceskatelevize.cz/…decke-studie ![]()
Ptáci za chvíli zjistí, že u vás není bezpečno. Já mám sedm koček a ptáci k nám nechodí. Mrzí mě to, ale jsem radši ať se od nás drží dál. Odstraň krmítko, na stromy dej nějaký plašič, aby tam nesedali…
@Afrikana píše:
Proto by je lidi, kteri maji kocky, nemeli poustet ven. Je to obecne znamy problem: https://ct24.ceskatelevize.cz/…decke-studie
Jo, a vesnice sežerou myši….. to bude teprve pohroma….. ![]()
To kocky delaji. Taky mi to vadi, ale nejde s tim moc delat. Nas aktualne cili na hrdlicky. Uz dostal tri. O kterych teda vime.