Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Veveří píše:
Tinnitus - dá se to léčit.
jak se to dá léčit…?
@Veveří píše:
Tinnitus - dá se to léčit.
Co tím myslíte, prosím?
Zakladatelka
@KKK85
Děkuji za odpověď. Vyhledala jsem si to na Internetu. Bohužel si nemyslím, že by to bylo ono…
Příspěvek upraven 17.03.23 v 12:48
@Anonymní píše:
Co tím myslíte, prosím?
Zakladatelka
Ze ti huci v usich, skoc si na usni.
Myslím, ze problém je v tobě, ty nechceš pejska opustit, až se smířis s tím, ze umřel možná přestaneš slyšet pískání.
Jestli ti hučí v uších, můžeš tam mít zánět. Určitě to nesouvisí s duší psa.
@PAN66 píše:
Ze ti huci v usich, skoc si na usni.
a raději dříve, než později, když se to nechá vyhnít, přemýšlí se o psích a jiných duších, místo pořádné léčby, tak to může člověku zůstat a lidi z toho páchají i sebevraždy
@Anonymní píše:
Co tím myslíte, prosím?
Zakladatelka
Šelesty a pískání v uších může spustit stres. Jestli trpíš ztrátou psíka, je možné, že to byl spouštěč. Šla bych s tím na ORL, jsou na to kapky a léky na prokrvení vnitřního ucha.
Věřit se dá ledasčemu a stát se může více méně cokoliv. A lidé jsou různě citliví na různé podněty.
Co mě k tomu napadá, buď je „problém“ na tvé straně, pejska jsi ještě nepustila, aby mohl odejít. Tak asi zapracuj na přijetí té situace, rozluč se s ním tak, aby to odpovídalo nějaké tvé představě, i když to třeba bude "divné''. Pokud je problém to, že duše pejska z nějakého důvodu ještě nechce, nemůže odejít, byl to tvůj pes, ty jsi ho znala. Tak by tě třeba mohlo napadnout, jak mu s tím pomoc. Opět třeba za cenu, že to nebude úplně normální, ale co už. Hlavně, ať je dobře. ![]()
@Bytsamsebou píše:
Jestli ti hučí v uších, můžeš tam mít zánět. Určitě to nesouvisí s duší psa.
Jasně píše, že takovéto zlé komentáře vůbec nechce! Ona moc dobře ví v čem je problém.
Taky mi piskalo v usich, kdyz jsme museli nechat utratit pejska. Ja se s tim nemohla strasne dlouho srovnat. Nikdy me nic nesundalo tak, jako tohle a to jsme pejsku meli za cely muj zivot docela dost. Byly ji 4 roky. Ze dne na den byla z veseleho pejska troska. Delali jsme co jsme mohli, ale do 2 mesicu byl konec. Byla jsem s tim na usnim, ale nevedeli si se mnou rady. Prestavala jsem chvilema i slyset. Po case jsem si nakoupila knizky od Raymonda Moodyho a i kdyz tam uplne o zvirata nejde, mne to pomohlo. A jak jsem se s tim odchodem smirila, najednou i piskani atd. bylo pryc…
Dobrý den.
Na tento dotaz prosím odpovědi pouze od těch, kteří s tím s tématem mají nějakou zkušenost, nebo mohou nějak poradit. Negativní lidé a ti, kteří nevěří v duše atd. žádám o nezapojení se do konverzace.
Máte někdo zkušenost, že byste vycítili, že váš psí parťák uvízl někde tady na zemi, či jinde, a jeho duše nešla na místo, kam by měla? (Nebe, za duhový most, říkejme tomu jakkoliv) Vnímal jste někdo svého zemřelého pejska i velmi dlouho potom, co zemřel? (Pokaždé, co nějaký z pejsků odešel, slyšela jsem takové zvláštní pískání jakoby v hlavě/uších. Po pár hodinách to přestalo, a já cítila, že je pejsek v nebi. Teď to tak poprvé není. Pískání-hučení slyším v podstatě nonstop. Pokud nějak nezbavím mysl. Cítím, že neodešel, protože nechtěl beze mě jít. Byl zmatený, a nechápal, co se děje. Chci mu pomoct, ale nic nezabírá… Má někdo zkušenost s Médiem? Prosím o zdržení se zlých komentářů. Odpovědi pouze od těch, kteří v toto věří. Děkuji.
V.