Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte,
Může se zeptat zda může pes na výstaviště na Šmouly? Chtěli bychom jet, ale bohužel nikde jsem to nenašla zda tam může pes (čivava v tašce).
@martinkaaa89 píše:
Ahojte,
Může se zeptat zda může pes na výstaviště na Šmouly? Chtěli bychom jet, ale bohužel nikde jsem to nenašla zda tam může pes (čivava v tašce).
Zde kontakt. Tak se zeptej přímo tam. Jeden telefonát a víš.
@Kelsey bohužel jsme chtěli jet zítra ráno a tam je psané v pracovní den
.
Proto se ptám.
@martinkaaa89 píše:
Ahojte,
Přímo na stránkách máš JASNE napsáno
Zákaz vstupu se zvířaty, nevztahuje se na asistenční psy s platným průkazem.
https://www.smoulovebrno.cz/pravidla-parku
@Cenarius děkuji, četla jsem to, ale nějak vynechala
, děkuji.
A to musíte nutně dneska? Ta výstava je až do 31.8. Taky se chystáme a domlouvali jsme se s bráchou, že půjdeme třeba až v dubnu.
@martinkaaa89 píše:
Ahojte,
Pes doma nevydrží? Proč musejí někteří lidé všude brát psy? Je jedno, že bude v tašce.
Zdravím, byli jste někdo? Mělo by nějaký zážitek i roční dítě, nebo spíš pro starší?
Je to hezký, roční dítě nevím…
Prohlídka cca na hodinu, my to šli 2×.
První pustí krátký film o historii a pak je šmoulí svět. Pak 3D film jak letíš na Čápovi.
Nahoře pak skákací hrady, dráha na brusle ( nejsou to inline ), šlapací autíčka a odrážedla. V lego koutku už toho Lega moc nezbylo…
Je tam i nějaké občerstvení, kafe kolem 60 myslím parek v rohlíku 50
@Quertizop taky bych tam brala raději starší, proto jsem tu hodila i ty fotky, ať se rozhodneš ![]()
Jo