Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nehledejte jen v Praze, ale i v okoli, ve vesnicich kolem Prahy bude jiste spousta „nechtenych“ kotat
nam ted nabizeli dalsi kotatko kamaradi, ale nejsme v Praze, tak nemuzu slouzit..
My jsme kdysi pro vysneho hafana jeli 700 km tam,700 zpet ![]()
A co zajít do útulku, ve Vrbičanech u Kladna mají teď krásného kocourka Péťu, koťátko, které je po kastraci a pracovně jí říkají Malá Černá a hledají pro ně nový domov a budou rádi, když se ty krásné kočičky umístí v novém a milujícím domově.
@Anonymní píše:
Ahoj, daruje někdo kotě? Z Prahy? Už hledáme všude, chceme kamaráda do rodiny.
Útulek ![]()
Na chalupě bývají několikrát ročně koťata. Už jsou všude možně po republice. Majitel kočky nechává celkem nekontrolovatelně množit. Jsou to chytré kočky a i když jsou od lesa, klidně si zvyknou být jen doma. Jestli budou i letos, to nevím, mladou kočku daroval, staré je 12 let, loni měla už jen jedno kotě. A tu malou satanku máme doma my, protože o kocourka (jejího strejdu) jsme po devíti letech přišli. Chodil ven. Tahle je jen doma a je to demoliční četa.
Dovoz do Prahy není problém, ale až tak v létě. Teď je tam jen další asi rok a půl starý kocour, ale je zvyklý být venku, to už by bylo těžší.
Nevěřím. Sleduju a pomáhám několika organizacím, které se starají o bezprizorní zvířata. Koček i koťat je hromada, za pár týdnů budou útulky a depozita praskat ve švech. Podobné příspěvky mi přijdou krajně podezřelé.
@Lojzísek píše:
Nevěřím. Sleduju a pomáhám několika organizacím, které se starají o bezprizorní zvířata. Koček i koťat je hromada, za pár týdnů budou útulky a depozita praskat ve švech. Podobné příspěvky mi přijdou krajně podezřelé.
Taky nechápu…přesně..koček a koťat je všude milion a kdo jen trošičku chce, tak jich může mít na každým prstu deset..
![]()
@Anonymní píše:
proč jsi anonymní? koťat je všude mraky,
a jak někdo psal, útulek Vrbičany - jo to moc dobře vedený útulek, ale prokážeš se občankou a kotě dostaneš oproti adopčnímu poplatku a smlouvě - žádné kotě na pokusy nebo množírnu ti nedají
Kočičí útulky a depozita praskají ve švech. Koťátek je všude dost.
@topazio píše:
Kočičí útulky a depozita praskají ve švech. Koťátek je všude dost.
Schválně jsem koukla na Bazos, kote jen jedno v Karvinné, vic lidi kote poptava
Podle me budou s jarem.
U nas na chate toulavky vyvadeji kotata ze schovek v kvetnu.
@Konnny píše:
Podle me budou s jarem.
tady je podezřelé, že někdo hledá kotě anonymně - vždyť co je intimního na tom, chtít kotě? aby to nebylo hledání koťat na pokusy nebo do množírny na množení
@stinga píše:
tady je podezřelé, že někdo hledá kotě anonymně - vždyť co je intimního na tom, chtít kotě? aby to nebylo hledání koťat na pokusy nebo do množírny na množení
To souhlas, k anonymite neni důvod.
@Konnny píše:
Podle me budou s jarem.
U nás je depozitum a městský útulek. Nabízejí hodně koťátek.
Daruji 5 měs. britskou kočičku- kotě, pokud by někdo měl zájem - umí na záchodek, darujeme ji včetně škrabadla, záchodku apod., jen do dobrých rukou. Maminka dostala nechtěný dárek a nechce ji déle doma, není už na zvíře zvyklá… Děkuji piště na marketsv@centrum.cz. Klidně přivezu v rámci Z kamkoliv…