Nemocný pes - sbírka

1
3.3.23 05:24

Pes přítel člověka

Ahoj, mám kamarádku která má úžasnou fenku. Obě si prošli peklem. Bývalý partner ji mlátil tak se musela i s Jess odstěhovat. Jenže Jess si o vánocích přetrhla vazy v koleni. A přesto že má kamarádka pracuje a o Jess se úžasné stará na její léčbu a operaci nemá. Veškeré svoje úspory už dala u veterináře. Jess musí na operaci křižovych vazu v koleni a kamarádku to bude stát 25 tisic. Tím to moc prosím pokud můžete aspoň malou částkou přispět. Budou obě určitě rády. Já už ji na operaci něco málo přispěla ale pořád chybí asi 20 tisíc. Vše najdete a této strance děkuji moc https://www.donio.cz/pribeh/10247

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65288
3.3.23 05:30
@Leona429 píše:
Ahoj, mám kamarádku která má úžasnou fenku. Obě si prošli peklem. Bývalý partner ji mlátil tak se musela i s Jess odstěhovat. Jenže Jess si o vánocích přetrhla vazy v koleni. A přesto že má kamarádka pracuje a o Jess se úžasné stará na její léčbu a operaci nemá. Veškeré svoje úspory už dala u veterináře. Jess musí na operaci křižovych vazu v koleni a kamarádku to bude stát 25 tisic. Tím to moc prosím pokud můžete aspoň malou částkou přispět. Budou obě určitě rády. Já už ji na operaci něco málo přispěla ale pořád chybí asi 20 tisíc. Vše najdete a této strance děkuji moc https://www.donio.cz/pribeh/10247

Staci jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.23 07:03

Řekni kamarádce ať si příště nepořizuje ani křečka když na to nemá. A ať psa dá po léčbě raději někomu jinému.
Celý život chovám nejrůznější zvířata, psy, kočky, agamy, rybičky, králíky, papoušky a jiné. Naposledy jsem za léčbu papouška platila 50 000,– Kč a za léčbu králíka minulý týden přes 20 000,– Kč, a to máme s manželem jedno dítě přes IVF, druhé přes IVF čekáme, což máš dalších 300 000,– Kč jenom pro tu „srandu“ mít děti, já jsem kvůli rizikovému těhotenství na nemocenské, ale nenapadlo by nás žebrat, i když máme problémy všechno utáhnout z úspor.
Holt když někdo nemá na Mercedes, nemůže si ho koupit. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
8664
3.3.23 08:08

@Leona429 A copak kamarádka nemá rodinu, přátele, kteří by jí na to půjčili? Nejsem si jistá, zdali forum pro matky je to vhodné místo. Zkus radši nějaké facebook skupiny. A nezakládej XY for, stačí to jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
3.3.23 09:26
@soft_scarf píše:
Ty jsi *** anonymko.

A to jako proč? :roll: Vždyť má pravdu.
Majitelka psa ať si příště místo nějakejch výstav vořechů raději zaplatí pojištění pro psa. Pak by nemusela žebrat o prachy u cizích lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
3.3.23 09:58

Dobrý den,
prosím o slušnou diskuzi. Zakladatelka odstranila odkaz na sbírku, ten jsem navrátila, jinak příspěvek postrádá smysl.

Hezký den

Natálie :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12626
3.3.23 14:12
@Anonymní píše: Řekni kamarádce ať si příště nepořizuje ani křečka když na to nemá. A ať psa dá po léčbě raději někomu jinému.
Celý život chovám nejrůznější zvířata, psy, kočky, agamy, rybičky, králíky, papoušky a jiné. Naposledy jsem za léčbu papouška platila 50 000,– Kč a za léčbu králíka minulý týden přes 20 000,– Kč, a to máme s manželem jedno dítě přes IVF, druhé přes IVF čekáme, což máš dalších 300 000,– Kč jenom pro tu „srandu“ mít děti, já jsem kvůli rizikovému těhotenství na nemocenské, ale nenapadlo by nás žebrat, i když máme problémy všechno utáhnout z úspor.
Holt když někdo nemá na Mercedes, nemůže si ho koupit. :mavam:

Dost mimo a hnusne.., to by sis nemohla poridit nikdy zadne zvire, protoze muzes za pul roku prijit o praci nebo smrtelne onemocnet a prijit o penize, vyhoret co ja vim..samozrejme ze si zvire neporidim kdyz nevystacim, ale jinak? Rouhas se..ze nikdy nebudes muset " zebrat" na sbirce. Nikdy nerikej nikdy, to mi ver!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12626
3.3.23 14:14
@PetraJ píše:
A to jako proč? :roll: Vždyť má pravdu.
Majitelka psa ať si příště místo nějakejch výstav vořechů raději zaplatí pojištění pro psa. Pak by nemusela žebrat o prachy u cizích lidí.

A psa ti pojisti jen v nekterych pripadech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.23 14:43
@lilith1 píše:
Dost mimo a hnusne.., to by sis nemohla poridit nikdy zadne zvire, protoze muzes za pul roku prijit o praci nebo smrtelne onemocnet a prijit o penize, vyhoret co ja vim..samozrejme ze si zvire neporidim kdyz nevystacim, ale jinak? Rouhas se..ze nikdy nebudes muset " zebrat" na sbirce. Nikdy nerikej nikdy, to mi ver!

Jednoduchá logika, když na něco nemám tak si to nekupuji. Koupit si psa a čekat že deset let bude zdraví je dobrý vtip.

• Citovat
  • Upravit
33829
3.3.23 15:25
@Anonymní píše: Řekni kamarádce ať si příště nepořizuje ani křečka když na to nemá. A ať psa dá po léčbě raději někomu jinému.
Holt když někdo nemá na Mercedes, nemůže si ho koupit. :mavam:

Myslím, že tenhle tvůj anonymní výkřik je opravdu zbytečný. Nikdy nevíš, co se může stát, tak přestanˇbýt chytrá jak rádio. Kecy o tom, že má psa po léčbě někomu dát, jsou fakt mimo. Četla jsi, že veškeré úspory už nechala u veterináře? A čím si prošla? Ale jo, ty jsi tak dokonalá, že než sis pořídila první zvíře, tak si před tím dvacet let šetřila že? Tak gratuluji paní dokonalá :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
3.3.23 15:34
@Anonymní píše:
Jednoduchá logika, když na něco nemám tak si to nekupuji. Koupit si psa a čekat že deset let bude zdraví je dobrý vtip.

Já nechápu proč ten anonym, že by se tu někdo styděl za názor? Také nechápu tvůj komentář když na něco někdo nemá, nepořizuji si to. Opravdu? Majitelka asi věděla co se stane její fence že? Jasně že mohla předpokládat že starost bude něco stát, ale logicky nikdo nebude dávat každý měsíc 25k za psa. To už je trochu rozdíl :D Věřím že majitelka žádná chuděra není, ale 25k je fakt moc. To že ty bys na to měla neznamená že někdo jiný ne. Netroufám si říci kolik my dáváme měsíčně za kocoura, ale aby se mu nedejbože něco přihodilo a já musela hnedka dát 25k, to by mě bolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
3.3.23 15:37
@Anonymní píše:
Jednoduchá logika, když na něco nemám tak si to nekupuji. Koupit si psa a čekat že deset let bude zdraví je dobrý vtip.

Sice souhlasím s tím, že by si člověk měl pořizovat jen to, na co má a zrovna zvířata jsou dost velký závazek, ale na druhou stranu tebe nikdo nenutí na sbírku přispívat, tak dělej, žes tenhle příspěvek neviděl/a a nerozčiluj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33829
3.3.23 15:39
@Lu66 píše:
Já nechápu proč ten anonym, že by se tu někdo styděl za názor? Také nechápu tvůj komentář když na něco někdo nemá, nepořizuji si to. Opravdu? Majitelka asi věděla co se stane její fence že? Jasně že mohla předpokládat že starost bude něco stát, ale logicky nikdo nebude dávat každý měsíc 25k za psa. To už je trochu rozdíl :D Věřím že majitelka žádná chuděra není, ale 25k je fakt moc. To že ty bys na to měla neznamená že někdo jiný ne. Netroufám si říci kolik my dáváme měsíčně za kocoura, ale aby se mu nedejbože něco přihodilo a já musela hnedka dát 25k, to by mě bolelo.

Tak musela zamachrovat, jaká je hvězda, že všechno zvládne poplatit, kopnout si a schovat se za anonym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
3.3.23 15:42
@arinecka píše:
Tak musela zamachrovat, jaká je hvězda, že všechno zvládne poplatit, kopnout si a schovat se za anonym.
Říkám, to se to mluví. Navíc ona naše hvězda na ty poplatky nebyla sama.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33829
3.3.23 15:49
@Lu66 píše: Říkám, to se to mluví. Navíc ona naše hvězda na ty poplatky nebyla sama.

Právě, to se jí to kecá. Hlavně že píše, že je na nemocenský, a maj problémy vše utáhnout z úspor…Tak snad jim žádné zvíře neonemocní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný