Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
U mojí kočičky přesně tohle, že začala čůrat mimo záchod, značilo počínající selhávání ledvin. Určitě bych neváhala s veterinou, včasná léčba může prodloužit život
Ano, mocovy mechyr. Ji moceni boli a proto se prijde vycurat tam, kde citi panicku
Trochu se obavam, ze kdyz to trva pul roku, tak na zachranu uz to moc nebude ![]()
Meli jsme sice pejska, ale na jare mela nejake priznaky, ze neco neni uplne v poradku, nicmene jsme tomu nevenovali takovou pozornost, respektive jsme si to uvedomili az pozdeji a fenecka nam o pul roku pozdeji, ani ne ve ctyrech letech, odesla na zanet ledvin
do dneska jsem se s tim nesrovnala..
Proč ji nevezmeš k veterináři? Nejpravdepodobneji má zánět mocaku.
13ti letá kočka je mladá, vždyť se dožívají dvaceti let. Padej s ní na veterinu, má problémy s ledvinama a dávno se měla léčit. Jestli pojde, tak kvůli tvýmu strkání hlavy do písku.
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám doma skoro 13 letou kočičku. Vždy uměla na záchod a chodila po domě, sice přes den vždy spala, ale nebyl pro ni problém si dojít k misce do kuchyně přes dva pokoje. Teď by radši byla hlady než aby se hnula z naši postele a celkově z ložnice. Takže místo záchodu jsem ji dávala podložky, na které chodila. Už to trvá půl roku, říkala jsem si, že už je proste jen starší a asi se blíží její čas. Jenže teď mi do postele začala i čůrat ( kakat ne ) nechápu proč. Mám ji moc rada nechci se prakticky smířit s tím, že by už měla odejít a proto se bojím jet i k veterinářiz důvodu, že mi třeba řekne, že je vhodné ji uspat, ale zároveň vím, že to muže byt jen nějaký problém který by se mohl dat vyřešit.
nemám slušných slov
ta nebohá kočka měla být na veterině před půl rokem
trápíš ji kvůli iluzi svého pohodlí a ona trpí možná zcela zbytečně a jde to na tvojí hlavu, že ji týráš
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám doma skoro 13 letou kočičku. Vždy uměla na záchod a chodila po domě, sice přes den vždy spala, ale nebyl pro ni problém si dojít k misce do kuchyně přes dva pokoje. Teď by radši byla hlady než aby se hnula z naši postele a celkově z ložnice. Takže místo záchodu jsem ji dávala podložky, na které chodila. Už to trvá půl roku, říkala jsem si, že už je proste jen starší a asi se blíží její čas. Jenže teď mi do postele začala i čůrat ( kakat ne ) nechápu proč. Mám ji moc rada nechci se prakticky smířit s tím, že by už měla odejít a proto se bojím jet i k veterináři z důvodu, že mi třeba řekne, že je vhodné ji uspat, ale zároveň vím, že to muže byt jen nějaký problém který by se mohl dat vyřešit.
To nemyslíš vážně!! Uvědomuješ si, že je to živí tvor? Jaký ze se bojíš na veterinu! Tak to ji radši necháš tak jak je? Až se to zhorší? Nebo jako na co čekáš!! Upaluj na veterinu.
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám doma skoro 13 letou kočičku. Vždy uměla na záchod a chodila po domě, sice přes den vždy spala, ale nebyl pro ni problém si dojít k misce do kuchyně přes dva pokoje. Teď by radši byla hlady než aby se hnula z naši postele a celkově z ložnice. Takže místo záchodu jsem ji dávala podložky, na které chodila. Už to trvá půl roku, říkala jsem si, že už je proste jen starší a asi se blíží její čas. Jenže teď mi do postele začala i čůrat ( kakat ne ) nechápu proč. Mám ji moc rada nechci se prakticky smířit s tím, že by už měla odejít a proto se bojím jet i k veterináři z důvodu, že mi třeba řekne, že je vhodné ji uspat, ale zároveň vím, že to muže byt jen nějaký problém který by se mohl dat vyřešit.
a kolik je tobě? jestli také 13, tak tě to omlouvá, pokud jsi dospělá osoba, což se mi moc nezdá, tak tě neomlouvá nic - ty to zvíře týráš, kočka je nemocná a ty s ní nejdeš k veterináři, radši žiješ v poch. cané posteli - to musí být humus,
vzpamatuj se a vezmi kočku k veterináři, 13letá kočka má normálně před sebou 4-6 let života, ta tvoje už asi tvou neschopností míň