Předvýchova asistenčních psů

4
8.3.23 22:50

Předvýchova asistenčních psů

Ahoj, prosím možná blbý dotaz, ale pokud je tu prosím někdo, kdo se zabývá výchovou nebo předvýchovou asistenčních psů, tak se chci zeptat, zda je to pouze dobrovolnická pozice, nebo jde vykonavat i jako HPP popřípadě DPP?
Chtěla bych dělat práci, která má smysl a bohužel k mému současnému zaměstnání to není možné :( Děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81
9.3.23 01:01

No dobrovolnicka pozice určitě new. Na to musíš mít léta praxe. Si o tom něco přečti na internetu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.3.23 08:27

Já jsem právě všude četla, ze chtějí pouze dobrovolníky. Já si to k zaměstnání bohužel nemohu dovolit. Tak jsem myslela, kdyby někdo věděl třeba i něco podobného, ale jako HPP nebo DPP. Chtěla bych dělat něco smysluplného, co mě bude naplňovat a dám do toho vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
9.3.23 12:34

Kdyz jsem se o to zajimala ja, tak je to dobrovolnictvi. Psa mas doma, chodis do sve prace, psa musis brat vsude s sebou, ucit ho povely atd.
Podle me nic snadnyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
9.3.23 12:39
@Denjsa píše:
No dobrovolnicka pozice určitě new. Na to musíš mít léta praxe. Si o tom něco přečti na internetu. :roll:

Ale samozřejmě, že ano. Kamarádka to dělala a žádná léta praxe za sebou neměla, myslím, že měli maximálně psa doma, když byla malá, to bylo všechno. Ale také dobrovolně, nevím o nikom, kdo by to měl jako placenou práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
9.3.23 23:40

To je blbost, aby to bylo placene.
Mas proste jednoho psa doma a normalne fungujes, chodis do prace, to rozhodne neni na full time.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný