Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
U koťat se dá pohlaví celkem spolehlivě poznat hned po narození, ale později už s tím můžou mít problém i veterináři. Je jen na vás jak tomu zvířeti budete říkat, tomu zvířeti je to šumák. Teď už je stejně bezpohlavní… ![]()
Tomu kocourkovi je jedno jak mu budete říkat. Já bych to jméno nechala a nepletla ho. Já znám fenku, která se jmenuje Karel ![]()
To je divne, ze si na prvni prohlidce nevsimla, ze to je on a ne ona. Ale jmeno bych uz nechala, vzdyt kocce to je fuk a neresi vhodnost jmena podle pohlavi, on je zvykly a vy taky. Maximalne bych prejmenovala na neco hodne podobneho, asi bych mu rikala Miaku nebo tak ![]()
Tak jestli jste na „ni“ volali „Mio“, tak teď můžete na „něj“ volat stejně „Mio“. Akorát už to nebude Mia, ale Mio. Žádný problém. ![]()
My taky sli na veterinu s kockou Flo… odchazeli jsme s kocourem Florianem ![]()
Jméno bych mírně pozměnila na Miu nebo Mijiku, Miune nebo tak, aby to pro tebe nebylo tak divný
a pro kocourka nové jméno ![]()
Přejmenujte ho na Milana a volejte na něj „Mílo“
Chápu, že to je po takové době celkem šok, ale za chvíli se tomu zasměješ ![]()
Tak my jsme mysleli, ze mame kocoura dokud nezacal mroukat. Dali nam ji s tim, ze je to kocour a my to nijak nezkoumali. Uz jsme ji jmeno nechali, ale porad se pletu a casto ji nazvu kocourem nebo o ni mluvim v muzkem rode a to uz je to x let.
Vždyť je to jedno
tomu Kocourkovi určitě ![]()
Já měla kocoura a jmenoval se Vilma
Želva se jmenovala Bohouš než jsem po pár letech zjistila že je to holka tak teď je Bobina
ale želvě je to sumak uplne ![]()
Kocce je to jedno, jestli ma jmeno zenskeho nebo muzskeho rodu
Hele znala jsem kluka, co mel prezdivku v zenskem rode, to jsme fakt nevedeli, tak to sklonovat, jestli (rekneme treba) Manicka sel nebo sla ![]()
Voláte na něj „či či či“? Jestli ano, tak si s nějakou změnou jména nelamte hlavu.
My máme taky kočku Miu
Říkáme ji Miunko. Miuno, když zlobí ![]()
Změnila bych jen jméno z Mia na Mio a volala na kocourka Miune ![]()
Dobrá zpráva… kastrace kocoura je levnější
Jméno mu nechte a dál se k němu chovejte klidně jako ke kočce. Nikdo to beztak nepozná a kocourovi je to fuk.
Zdravím. Dnes jsem zjistila, že naše kočička vlastně není kočička ale kocourek????. U veterinářky jsme byli když měl 9 týdnů a pohlaví nezkoumala, řekla jsem jí, že předchozí majitelka nám řekla, že to kočička je údajně potvrzené jejich veterinářem a tak nějak se prostě nekoukla. Teď jsme šli znovu kvůli očkování a následné kastraci a vet. říká no jo ale ona je on???????? problém je samozřejmě jméno. Jmenuje se Mia ???? myslíte si že to je blbý když mu ho necháme přece jen půl roku na něj tak mluvíme, voláme na něj atd. Celý den nad tím přemýšlím a prostě si neumím představit, že mu budu říkat jinak už to „mu místo jí, on místo ona“ mi dělá problém ????.