Kočka snědla antikoncepci – mám jet na pohotovost?

Anonymní
7.1.26 23:16

Kočka snědla antikoncepci

Ahoj,
predchvili mi na zem upadl prášek antikoncepce minisiston, hned jsem se ohnula abych ho sebrala ale prášek nikde…. hledala jsem všude, v tu chvíli u mě byla kočka, sice jsem ji neviděla ji jíst ale jiná možnost asi není, kuchyň máme velkou a není možnost že bych ji prostě jen nenašla …. na internetu píšou hrozivé věci, mam s kočkou tedy okamžitě jet na pohotovost? Jsem zoufala bojím se, aby se ji neco nestalo …

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76450
7.1.26 23:27
@Anonymní píše: Více

tak aspoň nebudou nechtěná koťátka, ne sranda, nevím, tak na tu pohotovost zavolej, ale pochybuji, že by to snědla, dávala jsi někdy kočce prášek? to chce velkou námahu do kočky dostat prášek, spíš se to zakutálelo, pod linku, pod ledničku, někam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15893
8.1.26 00:06
@stinga píše: Více

Taky si myslím. :lol:
Však kočky mají vytříbenou chuť i čich a určitě by jí to nechutnalo…
Takže, zrovna v tomto případě, bych to na chudáka kočičku nesvalovala. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5406
8.1.26 00:28

Že ty ses ptala AI? Internet mi hází jen informace o tom, že antikoncepce pro kočky a hlavně její dlouhodobé užívání se nedoporučuje. Ale na první dobrou nevidím nic, co by odkazovalo na problém kočky, co sežrala lidskou antikoncepci.

Zakutálel se někam, kde ho buď nemůžeš najít, nebo se odpinknul někam, kde by tě nenapadlo hledat. V životě jsem neviděla kočku dobrovolně sežrat tabletku a to ještě tak, že ji rychle spolkne a ani nezkusí rozkousnout. A že by sis ke všemu nevšimla, že po něčem máchla packou? To se mi zdá vysoce nepravděpodobné. Byla bych v klidu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6159
8.1.26 06:24

Nas pes musi mat tabletku zabalenu do sunky, alebo masa, aby ju zozral. Neviem si predstavit, za akych podmienok by ju dobrovolne samostatne prehltol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21556
8.1.26 07:11

No, jak znám naší kočku, tak by to klidně i snědla. Ona nemá absolutně žádný pud sebezáchovy a je schopná ojídat i kytky pro kočky jedovaté. Ale je dost pravděpodobné, že u vás ji nesežrala, jen se pilulka někam zakutálela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
948
8.1.26 08:06

Jedna tabletka snad nic neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79980
8.1.26 08:25

Pochybuju, že by to sežrala. Dostat do kočky prášek je vždycky boj. A dobrovolně ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79980
8.1.26 08:27

@nozu to je logické, není to býložravec, aby byla naučená, čemu se vyhnout. A ty kytky ožírá, protože si potřebuje vyčistit střeva, potřebuje zelené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
8.1.26 09:05

Ano, jeď na pohotovost. Myslím, ze tě budou zrovna hospitalizovat - na psychiatrii. A teď vážně. Ne, kočka to nesežrala, není blbá. A i kdyby, nic se jí na 99% nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21556
8.1.26 09:16

@inkakřivák jj. Mě to je jasné. Doma mám jen bezpečné kytky, které může jíst. Tulipány si kupuju do kanceláře, ty doma mít nemůžu. Ale jen jsem na tom chtěla rozporovat poznámky, že kočka přece není blbá a nesnědla by něco, co jí škodí. Naopak klidně snědla… Naše občas sbírá i drobky od pečiva, což jí také nedělá úplně dobře na zažívání. Láskyplně ji sem tam oslovuji „naše popelnice“… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
8.1.26 10:32

Nebylo by lepsi zavolat na veterinu, nez psat sem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11464
8.1.26 11:11

Hlavně aby neměli problém doma, tazatelce to rozhodí cyklus a kvůli spapané tabletce bude lidské mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15482
8.1.26 11:25
@Anonymní píše: Více

A myslíš, že tady to vyřešíš? :roll: Nebylo by lepší volat na veterinu? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
8.1.26 11:46

Pokud si pamatuju, kdysi mi na veterinu nabízeli lidskou antikoncepci pro kočku, aby pořád nemrouskala, jednu tabletu týdne, aby pořád nemrouskala. My ji teda nechali kastrovat, ale nemyslím, že by ji chtěli zabít.

Ale teda kočku, co dobrovolně sežere někde se válející prášek, tu bych chtěla potkat :mrgreen: Kytky samozřejmě ano, jakékoliv. Ale internet plnej zaručených rád, jak dostat do kočky prášek s minimem zranění bodných a sečných, a ono někde existuje zvíře, co to sežere jen tak z podlahy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí