Kočka značkuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1089
17.4.26 13:40
@Fee-bee píše: Více

Tak ono to má i benefity, vy vidíte jen ty starosti. Těch důvodů je hodně a často se kombinují, já osobně mám třeba kocoury z těchto důvodů - praktický důvod - likvidace hlodavců a hmyzu v baráku, pak sociální/psychologické - dávají mně smysl - někdo mě potřebuje, dělá mi dobře se o někoho starat, nejsem doma sama (ale zároveň s lidma být pořád nechci), zvíře nehodnotí a nekritizuje a má rádo člověka bezpodmínečně, soužití s nimi snižuje stres a to velmi výrazně. A v neposlední řadě mě hodně fascinuje kočičí chování, ráda je pozoruju a trávím s nimi čas. Bez kocourů bych se cítila velmi osamělá a žádný člověk by je nedokázal nahradit, jsem introvert a potřebuju mít svůj klid a ten si ráda užiju právě s nima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
17.4.26 14:10

Kastrovani by melo pomoct. Ma kazda kocicka svuj zachudek? Neni to vzdy nutne, ale nekdy to pomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
17.4.26 15:39
@Fee-bee píše: Více

Jsem citově naprosto saturovaná - děti, partner, široká rodina, kamarádi…a stejně mi to zvíře uprostřed toho šrumce chybělo. Dělá mi dobře koukat na to, jak si děti hrají s kočkou nebo i mně je fajn, když mi leží na klíně, když si přijde pro pohlazení. Ráda ji pozoruji, jak spí nebo jen tak sedí a kouká. Všichni máme srandu z toho, co vyvádí. Já se zvířaty vyrostla a mám na to krásné vzpomínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.26 20:11

@Silverine247 Ano, obě mají svůj, ja se modlím aby to pomohlo 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76602
17.4.26 20:44
@Catalina123 píše: Více

ano, já navíc kočky obdivuji, jejich pohyby, jejich zvyky, jejich srst, jejich povahy - prostě všechno, mám ráda lidi, jsem ráda ve společnosti a miluju i zvířata, kočka je heboučká, hřeje, je elegantní, přitom roztomilá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2404
18.4.26 08:04
@lilith1 píše: Více

Ale houby. Já mám manžela, krásnou dcerku, milující rodiče i bratra a stejně máme doma dva skvělé kočičáky, které máme moc rádi. Někdo má prostě širší srdce, které pojme více živých tvorů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12592
18.4.26 09:08
@Roxy ivka píše: Více

Jasne, ja mam taky Zakousku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2404
18.4.26 09:54