Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Uvar ji cerny caj, oslad ho a trosku osol. Kvuli dehydrataci. Jinak cim to je to neporadim
To ze nezvraci jidlo je dobre, nase kocka tohle mela vzdy kdyz ma trichobezoary- chuchvalce z chlupu v zaludku, pomaha ji davat takovou pastu nejlepe pravidelne (to jsem delala jen nejakou dobu po vetsim zvraceni, jinak jen jednou za cas kdyz si vzpomenu) Bezopet. Co rekl veterinar ze ji je? a normalne kadi a cura?
Kočky mohou taky zvracet kvůli chlupům, které se jim dostanou do žaludku. Ty mohou zvracet. Odčervujete kočku pravidelně? Pokud ne, může to být taky příčina. Jinak my jsme, když kočka zvracela, dávali glukopur do naředěného mléka.
Jestli má chlupy v břiše pomáhá i tráva a nebo od whiskas pamlsky, prodává se to v krabičce co vypadá jako kočičí hlava a jedno z toho je na chlupy. Mám dlouhosrstého kocoura, který zvrací chlupy pravidelně, jen nevím proč si na to vždycky najde koberec ![]()
Nebylo by lepší ji odvézt na veterinu a nechat ji pořádně vyšetřit? Nemyslím, že zvrací jen tak… Kocoury mám dva a toho jednoho jsem přivezla na veterinu za pět minut dvanáct… Nechci Tě děsit, ale tohle fakt není normální…
Nemůže to být otrava??? Nemáte nějaké jedovaté kytky v bytě? Nebo nemohla olízat něco vylitého na zemi…WC čistič…něco??? I když to si neumím představit…spíš tu kytku, že ožerou…ty naši kocouři sežerou všechno zelený…
Kocka je jen v byte kytky jsme pred tim nez jsme si ji poridili hned odstranili vsechny no ona prave chlupy nezvraci prujem take nema je hrava i chut k jidlu ma i pije hezky jeste nam dnes dal vet tabletu na odcerveni chovatel tvrdil ze je 3×odcervena ale co si budeme povidat mohl kecat tak jsme ji zkusili odcervit
A kolik jí je? Co vám řekl veterinář, že by to mohlo být? Jestli to nepřejde, zkusila bych jiného veta.. Naše kočky občas sežerou gumičku do vlasů nebo provázek od španělských ptáčků, taky alobal jedna sežrala.. chtělo by to pořádně vyšetřit
Ty chlupy vubec zvracet nemusi, muze mit v zaludku z nich smotek a ten ji drazdi, ale chtelo by to pro jistotu cicu dukladne vysetrit.
@vrtulka78 no pokud zitra nebude zvracet tak mame jen zavolat jinak hned prijet skusim koupit tu pastu a travu pro kocky pokud bude zitra zvracet budu trvat na sonu a nejakem dukladnem vysetreni
Nechtěla jsem tě děsit, ale napíšu ti svojí zkušenost… mám dlouhosrstýho kocoura (je s PP, takže je jenom doma), ráno jsem normálně odešla do práce, večer přišla a měla pozvracenej celej byt. Nelenila jsem, naložila milýho kocoura do bedny a jela k vetovi… Závěr byl akutní selhání ledvin a nechat ho do rána, tak to nedopadlo moc šťastně… tím, že to je dlouhosrstej kocour, tak mě v první řadě napadlo - trichobezoáry… za mě už bych nenechala tři dny kocoura jen tak zvracet…
A chodí ven? Jestli ano, tak mohla nějakou jedovatou kytku sníst venku. Nebo chytla nějakou infekci.. ![]()
Ahoj mam dotaz nase kocicka nam zvraci byli jsme u veta tak dostala 3 injekce jeden den to vypadalo ze dobry dnes zase zvracela tak opet injekce ale ted vecer opet zvracela je to jen voda nic jinyho jeden den mela hladovku druhy den jsme davali po malych davkach kureci a dnes take ale maso nevyzvraci jenom tu vodu mate s tim nekdo zkusenost uz jsem z toho zoufala