Kočky divné chování

Anonymní
29.8.22 22:25

Kočky divné chování

Dobrý den, asi si budete myslet že jsem blázen ale stala se mi taková věc, před týdnem jsme našli zraněnou kočku v bytě kde bydlíme ( na chodbě před dveřmi), ptala jsem se všech sousedů jestli někomu nepatří že potřebuje pomoct, nikdo nic, nakonec jsem volala policii a když přijeli řekli že to určitě není bezdomovec a že jí bylo ublíženo, přijeli pro ní nějací ochránci zvířat a pán s veteriny, pokud jste viděli film Garfield přesně takhle vypadala, ale teď k věci, nevím co se to děje ale od té doby sem k domu chodí kočky a mňoukájí před mým oknem v ložnici, nejsem blázen, slyšíme to s přítelem každý večer, co si o tom myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1195
29.8.22 22:37

Asi to byla kočičí královna a poddané mícy jí teď hledají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.22 22:40

@Cucajz zní to srandovně ale je to fakt pravda :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21311
29.8.22 22:42

Já spis tipuji kočičí kult, chtěly obětovat družku, aby zajistily dostatek myší na zimu, vy jste jim to prekazili a tady mate následky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118706
29.8.22 22:43

Mně se hned vybavil film Catwoman. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
29.8.22 22:44

Třeba to byl alfa samec kocour a kočky ho hledaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1195
29.8.22 23:03
@Anonymní píše:
@Cucajz zní to srandovně ale je to fakt pravda :mrgreen:

No těžko říct co to může být :think: já kočky miluju, ale z tohohle bych asi měla strach :mrgreen: ale z nějakýho důvodu jí asi fakt hledají :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
29.8.22 23:04
@Anonymní píše:
Dobrý den, asi si budete myslet že jsem blázen ale stala se mi taková věc, před týdnem jsme našli zraněnou kočku v bytě kde bydlíme ( na chodbě před dveřmi), ptala jsem se všech sousedů jestli někomu nepatří že potřebuje pomoct, nikdo nic, nakonec jsem volala policii a když přijeli řekli že to určitě není bezdomovec a že jí bylo ublíženo, přijeli pro ní nějací ochránci zvířat a pán s veteriny, pokud jste viděli film Garfield přesně takhle vypadala, ale teď k věci, nevím co se to děje ale od té doby sem k domu chodí kočky a mňoukájí před mým oknem v ložnici, nejsem blázen, slyšíme to s přítelem každý večer, co si o tom myslíte?

To byl předvoj :lol: :lol: :lol: vyslali zraněnou, at zahraje na city, zabydlí se… a pak otevře okno všem dalším. Jen jste jim zavařili, že kočku odvezli.
Ale jinak :nevim: třeba jí fakt hledaj nebo je to pro ně energeticky zajímavé místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12893
29.8.22 23:14
@Anonymní píše:

Mozna se inspirovali Sandmanem z nettflixu. Apropo, asi by ste se milovnici kocek divili, o cem vasi kocky sni, o tom ze je drbete za usima fakt nee :palec: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
29.8.22 23:55
@axlpol píše:
To byl předvoj :lol: :lol: :lol: vyslali zraněnou, at zahraje na city, zabydlí se… a pak otevře okno všem dalším. Jen jste jim zavařili, že kočku odvezli.
8o
:lol:

taky to tak vidím, pak postupně začnou chodit další a další

i čas kočičí msty nastane, a ta bude krutá…

:think:

to pak jednou, takto kolem půlnoci, za pátečního úplnku…když Měsíc zakryje cárovitý mrak, a náhle se setmí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
30.8.22 09:19

Koukám, že tady to vtipem jen srší……. :mrgreen:
Mám doma toulavou kočku a nechala jsem si její koťata. Protože jsem ji vykastrovala a další mít nebude, chová se k těmhle už dospělým kočkám pořád jako ke koťatům. Když je dlouho nevidí nebo chytí myš, tak je pořád volá. Tohle může být to samý….

• Citovat
  • Upravit
56505
30.8.22 09:28

Chtějí se u tebe zabydlet a udělat z tebe otroka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat