Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já spis tipuji kočičí kult, chtěly obětovat družku, aby zajistily dostatek myší na zimu, vy jste jim to prekazili a tady mate následky ![]()
@Anonymní píše:
@Cucajz zní to srandovně ale je to fakt pravda
No těžko říct co to může být
já kočky miluju, ale z tohohle bych asi měla strach
ale z nějakýho důvodu jí asi fakt hledají
![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, asi si budete myslet že jsem blázen ale stala se mi taková věc, před týdnem jsme našli zraněnou kočku v bytě kde bydlíme ( na chodbě před dveřmi), ptala jsem se všech sousedů jestli někomu nepatří že potřebuje pomoct, nikdo nic, nakonec jsem volala policii a když přijeli řekli že to určitě není bezdomovec a že jí bylo ublíženo, přijeli pro ní nějací ochránci zvířat a pán s veteriny, pokud jste viděli film Garfield přesně takhle vypadala, ale teď k věci, nevím co se to děje ale od té doby sem k domu chodí kočky a mňoukájí před mým oknem v ložnici, nejsem blázen, slyšíme to s přítelem každý večer, co si o tom myslíte?
To byl předvoj
vyslali zraněnou, at zahraje na city, zabydlí se… a pak otevře okno všem dalším. Jen jste jim zavařili, že kočku odvezli.
Ale jinak
třeba jí fakt hledaj nebo je to pro ně energeticky zajímavé místo.
@Anonymní píše:
Dobrý den, asi si budete myslet že jsem blázen ale stala se mi taková věc, před týdnem jsme našli zraněnou kočku v bytě kde bydlíme ( na chodbě před dveřmi), ptala jsem se všech sousedů jestli někomu nepatří že potřebuje pomoct, nikdo nic, nakonec jsem volala policii a když přijeli řekli že to určitě není bezdomovec a že jí bylo ublíženo, přijeli pro ní nějací ochránci zvířat a pán s veteriny, pokud jste viděli film Garfield přesně takhle vypadala, ale teď k věci, nevím co se to děje ale od té doby sem k domu chodí kočky a mňoukájí před mým oknem v ložnici, nejsem blázen, slyšíme to s přítelem každý večer, co si o tom myslíte?
Mozna se inspirovali Sandmanem z nettflixu. Apropo, asi by ste se milovnici kocek divili, o cem vasi kocky sni, o tom ze je drbete za usima fakt nee
![]()
@axlpol píše:
To byl předvoj![]()
![]()
vyslali zraněnou, at zahraje na city, zabydlí se… a pak otevře okno všem dalším. Jen jste jim zavařili, že kočku odvezli.
taky to tak vidím, pak postupně začnou chodit další a další
i čas kočičí msty nastane, a ta bude krutá…
to pak jednou, takto kolem půlnoci, za pátečního úplnku…když Měsíc zakryje cárovitý mrak, a náhle se setmí…
Koukám, že tady to vtipem jen srší……. ![]()
Mám doma toulavou kočku a nechala jsem si její koťata. Protože jsem ji vykastrovala a další mít nebude, chová se k těmhle už dospělým kočkám pořád jako ke koťatům. Když je dlouho nevidí nebo chytí myš, tak je pořád volá. Tohle může být to samý….