Kočky v nouzi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1709
7.12.24 21:39

Kočky v nouzi

Dobry den, nevíte kde by přijali kočky v nouzi?? Okres Hodonín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6626
7.12.24 21:40

Asi bys měla víc popsat problém a kočky, co potřebuješ umístit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
7.12.24 21:46

Kočky o které se nikdo nestará a teď v té zimě mrznou přede dveřmi jedne paní, která je sem tam nakrmí. Domů si je vzít nemůže paní je velmi stará a ma strach z nemoci. A my už máme doma taky plno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
7.12.24 21:50
@Enicka píše: Více

tak přímo v Hodoníně je útulek SOS kočky, v Sochorovově ulici jedna z nich bydlí, ale obávám se, že už mají plno - ale když se na ně obrátíš, tak zajistí kastrace koček, pokud ještě nejsou kastrované, a minimálně jim budou zavážet krmivo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
7.12.24 21:56

Já to už řešila minulý rok s paní v Hodoníně a tam mají asi plno pořád. Chtěla, sem přes ni i kastrovat, nakonec když mě řekla, kolik má koček, sem je vykastrovala za svoje peníze. Bohužel kočky se tady množí jak na běžícím páse a já už na to bohužel nemám. Nikdo to neřeší a mě je jich příště líto. Zkusím ten Hodonín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
7.12.24 21:58

já jsem jednou přes ně kastrovala kočku od sousedů, co rodila 3× ročně, musela jsem zajet sice do Hodonína k jejich veterinářce, ale kastrace byla asi jen za platbu materiálu, ale něco jsem platila, to zas jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
7.12.24 22:01

Nakonec to tak stejně dopadne…ale teď spíš řeším co s nima přes zimu..já jen zkoušela, kdyby třeba někdo věděl kam je dát :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
7.12.24 22:03

zkus je nafotit a dát inzeráty na fb, ale úspěšnost je velmi malá,
vždyť i ten útulek praská ve švech proto, že mají větší příjem koček než si lidi adoptují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
7.12.24 22:05

a ještě - pokud jsou kočky nakrmené, ony vydrží i venku přes zimu, před pár lety na tom útulku dávali odkaz na polystyrenové boudičky pro kočky, ale zas na to musí být svolný majitel pozemku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
7.12.24 22:10

Ja už to na fb dávat nechci…dávala sem minulý rok a co mě tam lidi psali za komentáře, bylo k pláči…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
7.12.24 22:15
@stinga píše: Více

krmte je :srdce:
pokud jsou divoké a plaché, nic s tím nenaděláš
Pokud jsou přítulné, přimlouvám se za kastraci a základní ošetření :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
7.12.24 22:15

tak se spoj s tím útulkem, ať je oni inzerují na svých stránkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
7.12.24 22:20

@Enicka koukla jsem Kočky SOS na web a stop stav nemají, tak by určitě mohly aspoň nějakým způsobem pomoci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
7.12.24 22:24

Kočkám vyrobit domečky - krabice zateplený polystarenem a chodit je krmit. A prudit a prudit na obecním nebo městským úřadu, protože jsou povinní se o ně postarat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
7.12.24 22:37

Ty krabice mě napadlo, ale nevím kam je dát…tady to nikoho nezajímá, nevím jestli by je lidí v ulici nechali, no zkusit to můžu. Krmíme je v rámci možností. Snad to nějak přežijeme tu zimu. Zkusím i ten Hodonín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný