Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobry den, nevíte kde by přijali kočky v nouzi?? Okres Hodonín
Asi bys měla víc popsat problém a kočky, co potřebuješ umístit.
Kočky o které se nikdo nestará a teď v té zimě mrznou přede dveřmi jedne paní, která je sem tam nakrmí. Domů si je vzít nemůže paní je velmi stará a ma strach z nemoci. A my už máme doma taky plno.
@Enicka píše: Více
tak přímo v Hodoníně je útulek SOS kočky, v Sochorovově ulici jedna z nich bydlí, ale obávám se, že už mají plno - ale když se na ně obrátíš, tak zajistí kastrace koček, pokud ještě nejsou kastrované, a minimálně jim budou zavážet krmivo
Já to už řešila minulý rok s paní v Hodoníně a tam mají asi plno pořád. Chtěla, sem přes ni i kastrovat, nakonec když mě řekla, kolik má koček, sem je vykastrovala za svoje peníze. Bohužel kočky se tady množí jak na běžícím páse a já už na to bohužel nemám. Nikdo to neřeší a mě je jich příště líto. Zkusím ten Hodonín.
já jsem jednou přes ně kastrovala kočku od sousedů, co rodila 3× ročně, musela jsem zajet sice do Hodonína k jejich veterinářce, ale kastrace byla asi jen za platbu materiálu, ale něco jsem platila, to zas jo
Nakonec to tak stejně dopadne…ale teď spíš řeším co s nima přes zimu..já jen zkoušela, kdyby třeba někdo věděl kam je dát ![]()
zkus je nafotit a dát inzeráty na fb, ale úspěšnost je velmi malá,
vždyť i ten útulek praská ve švech proto, že mají větší příjem koček než si lidi adoptují
a ještě - pokud jsou kočky nakrmené, ony vydrží i venku přes zimu, před pár lety na tom útulku dávali odkaz na polystyrenové boudičky pro kočky, ale zas na to musí být svolný majitel pozemku
Ja už to na fb dávat nechci…dávala sem minulý rok a co mě tam lidi psali za komentáře, bylo k pláči…
@stinga píše: Více
krmte je ![]()
pokud jsou divoké a plaché, nic s tím nenaděláš
Pokud jsou přítulné, přimlouvám se za kastraci a základní ošetření ![]()
tak se spoj s tím útulkem, ať je oni inzerují na svých stránkách
@Enicka koukla jsem Kočky SOS na web a stop stav nemají, tak by určitě mohly aspoň nějakým způsobem pomoci ![]()
Kočkám vyrobit domečky - krabice zateplený polystarenem a chodit je krmit. A prudit a prudit na obecním nebo městským úřadu, protože jsou povinní se o ně postarat.
Ty krabice mě napadlo, ale nevím kam je dát…tady to nikoho nezajímá, nevím jestli by je lidí v ulici nechali, no zkusit to můžu. Krmíme je v rámci možností. Snad to nějak přežijeme tu zimu. Zkusím i ten Hodonín.