Kocour čůrá mimo záchod

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
3.12.24 22:30

Kocour čůrá mimo záchod

Ahoj, jdu si za vámi pro radu, můj kocour se jednou za čas vyčůrá na předložku v koupelně, už jsem zoufalá a nevím, co s tím mám dělat, žádný zánět nemá, nemocný není a vykastrovaný je..žádné změny se v domácnosti neprováděli, záchod pravidelně čistím a i přes to mi to dělá :( celý týden čůrá do záchodu a pak najednou z ničeho nic se vyčůrá na předložku..jsou mu 4 roky a začal to dělat až posledních cca 6 měsíců, nestěhovali jsme se, nábytek nový nemáme, no prostě nevím…prosím, pokud máte někdo stejné zkušenosti, poraďte :,(

Příspěvek upraven 03.12.24 v 22:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11
3.12.24 22:31

Abych ještě dodala, vykastrovaný je :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76123
3.12.24 22:38
@Natalie384 píše: Více

jeden můj kocour to dělá také :nevim: myslím, že jak si to jednou zvykl, tak už ho to neodnaučíš, jsou dvě řešení - striktně zavírat koupelnu nebo zrušit předložku, anebo se s tím smířit, že čas od času předložka letí do pračky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.12.24 22:41
@stinga píše: Více

Achjo, kdybychom aspoň věděli, proč to dělají, zkusím zrušit předložku, jak říkáš :kytka: a uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76123
3.12.24 22:43

možnost by byla, že je to trest pro nás, že je doma dlouho sám? ale nevím, mě přijde, že tam chodí, protože se mu to prostě líbí a baví ho to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.12.24 22:45

To je možné, ale že by to začal dělat až po takové době? :roll: Hlavně to vždy udělá, když jsme doma.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76123
3.12.24 22:47

aha, mě to zase dělá, když doma nejsem - něco ho štve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.12.24 22:50

Jsou to uličníci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76123
3.12.24 22:53
:mrgreen: to jo, a ví, že se jim nic nestane :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.12.24 22:54

Přesně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
4.12.24 03:15

Mně tohle kocour taky dělal, vyčural se do rohu u dveří, tak 1× za týden, je tam dlažba, takže se nic nedělo. Ale nakonec jsem mu tam dala přebalovací podložku a čural na ni. Nakonec ho ta předložka přestala bavit. Zkusila bych tu textilní předložku zakrýt tou přebalovací, co to udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
4.12.24 07:07

Tak pokud je opravdu vyloučen jakýkoli zdravotní neduh, tak to může být cokoli. A tu předložku vždy vyperes a dáš stejnou? Nebo menis za novou? Těžko říct, co se miláčkovi honi v hlavě. Jeden z mých kocourů, se třeba čas od času vytenti do vany, přitom wc mu stojí hned vedle. Nebo se netrefí do záchodu, ale to vím, že se vážně netrefi :roll: je to docela obr a nejraději chodí na ten nejmenší záchod, co má v baráku. Nedávno se zase jiný kocour z ničeho nic vyčural přímo na! škrabadle! Bez varování. Od té doby to neudělal.
Prý ještě existují i nějaké spreje, které by kočky měly v tom čůrání na nežádoucích mistech odpuzovat. Osobně jsem nezkousela. U tebe bych se ale bála, že by si to spojil i s tím zachodkem, jak je to blízko. Přijde mi dobrý nápad s tou přebalovací podložkou. Aspoň to nebudeš muset pořád přát nebo měnit. Jen vyměnis plinu. A třeba se to kocourovi nebude líbit a nechá toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24609
4.12.24 07:14

A co tam dát místo předložky takovou tu čurací trávu pro štěňata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
4.12.24 08:07

My taky předložky v koupelně zrušili a od tý doby dobrý. Nevim, proč to dělají, als koupelnový předložky byly vždycky oblíbený 🙈 🙈 🙈

• Citovat
  • Upravit
6626
4.12.24 08:51

Takovýho de. menta mám taky :roll:. Buď chodí na podložku v koupelně nebo znesvětí manželovo pracovní oblečení. Prostě mu to voní. Jediný řešení je zavírat a uklízet z dosahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný