Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím. Nastěhovala jsem se do noveho bytu
( v dome se zahradou) a sousedi v protějším byte maji kočku. Na našem patře je balkon, pootevreny, aby kocka mohla ven. Ale kocka začala chodit chcat na moji rohozku u dveri ( kdykoli odchazim/prichazim, tak na te moji rohozce i sedí.) Pokapala jsem rohozku citronovym olejickem, to ji ale neodradilo, dnes rano jsem rohozku posypala peprem a opet tam mam mokrej flek. Je to takova ta drsna rohozka z materialu jak smetak. Sousedi maji rohozku taky, ale jinou, kocce vyhovuje zrovna ta moje. Co by kocku mohlo odpudit? Diky!
Zrušila bych rohožku. Stejně je na vyhození, když ji kočka počůrala.
Jo a ještě dodám, že rohožku musíš vyměnit i v případě, že se rozhodneš použít nějaký odpuzovač. Protože jak z ní bude cítit svůj pach, bude tam chodit stále. Ta rohožka se jí evidentně nelíbí, jinak by ji neznačkovala. Je také možné, že se jí nelíbí nějaké pachy, které jdou z tvého bytu. Nepoužíváš třeba vonné svíčky nebo jiné bytové vůně?
Tak zrovna v zimním obdobi mi přijde rohozka u dveří dulezita. Koupím novou a ona tam bude chodit zas.
Nene, zadne vůně v bytě nemám. Bydlim tu od listopadu, mám 4letou dceru a jednou nam kočka vběhla do bytu, tak jsem ji nechala, dcera se s ni chvíli pomazlila a po chvílce si kocka sedla ke dveřím a mnoukla, tak jsme ji pustily zas ven. Před pár dny jsme ji rano slysely mnoukat na chodbě a pak byla pocurana rohozka. Jsem si říkala, ze se mi asi mstí, ze už jsem ji víckrát nepustila dovnitř. ![]()
Vyhodila bych to. Je to nové, nový pach a to ji přitahuje. Nám, to dělala naše vlastní když jsme koupili novou a ne jen rohožku třeba i povlečení.
Maximálně použít nějakou železnou do čeho se tolik nevpiji pachy
Došla bych na sousedy, ať si kočku zavřou do bytu. Na schodech nemá co dělat.
@curria píše: Více
Sousedi jsou Vietnamci. Jednou jsem je potkala, pan se me vyptaval na spoustu veci a ja mu sotva rozuměla co rika. I se divím, ze si Vietnamci poridili kocku. ![]()
@Snorlaxik tak nikdy jsem vietnamce nevidela ani napriklad vencit psa. A taky treba proto, ze celej den nejsou doma a kocka pak chcije na cizi věci.
@Katy.48 píše: Více
U nás mají všichni Vietnamci psy i kočky a nikdo z nich je nežere
. Normálně se psy chodí po vsi a venčí je.