Jak odpudit kočku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
29.11.24 16:27

Jak odpudit kočku

Zdravím. Nastěhovala jsem se do noveho bytu
( v dome se zahradou) a sousedi v protějším byte maji kočku. Na našem patře je balkon, pootevreny, aby kocka mohla ven. Ale kocka začala chodit chcat na moji rohozku u dveri ( kdykoli odchazim/prichazim, tak na te moji rohozce i sedí.) Pokapala jsem rohozku citronovym olejickem, to ji ale neodradilo, dnes rano jsem rohozku posypala peprem a opet tam mam mokrej flek. Je to takova ta drsna rohozka z materialu jak smetak. Sousedi maji rohozku taky, ale jinou, kocce vyhovuje zrovna ta moje. Co by kocku mohlo odpudit? Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10577
29.11.24 16:30

Nemít rohožku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21469
29.11.24 16:44

Zrušila bych rohožku. Stejně je na vyhození, když ji kočka počůrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21469
29.11.24 16:44

Nebo bych koupila gumovou rohožku, ta je omyvatelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21469
29.11.24 17:16

Jo a ještě dodám, že rohožku musíš vyměnit i v případě, že se rozhodneš použít nějaký odpuzovač. Protože jak z ní bude cítit svůj pach, bude tam chodit stále. Ta rohožka se jí evidentně nelíbí, jinak by ji neznačkovala. Je také možné, že se jí nelíbí nějaké pachy, které jdou z tvého bytu. Nepoužíváš třeba vonné svíčky nebo jiné bytové vůně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
29.11.24 17:32

Rohožku bych vyhodila a dala sousedům k náhradě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
29.11.24 17:37

Tak zrovna v zimním obdobi mi přijde rohozka u dveří dulezita. Koupím novou a ona tam bude chodit zas.
Nene, zadne vůně v bytě nemám. Bydlim tu od listopadu, mám 4letou dceru a jednou nam kočka vběhla do bytu, tak jsem ji nechala, dcera se s ni chvíli pomazlila a po chvílce si kocka sedla ke dveřím a mnoukla, tak jsme ji pustily zas ven. Před pár dny jsme ji rano slysely mnoukat na chodbě a pak byla pocurana rohozka. Jsem si říkala, ze se mi asi mstí, ze už jsem ji víckrát nepustila dovnitř. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
29.11.24 18:32

Vyhodila bych to. Je to nové, nový pach a to ji přitahuje. Nám, to dělala naše vlastní když jsme koupili novou a ne jen rohožku třeba i povlečení.
Maximálně použít nějakou železnou do čeho se tolik nevpiji pachy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
29.11.24 18:37

Došla bych na sousedy, ať si kočku zavřou do bytu. Na schodech nemá co dělat.

• Citovat
  • Upravit
35437
29.11.24 20:28

Půjčím vám na dva dny psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24741
29.11.24 20:37
@curria píše: Více
;) já bych cinkla mile na sousedku, informovala bych ji, že jí nesu opakovaně xkrát pochcanou rohožku, kterou její kočka totálně a absolutně miluje a nemůže bez ní být :mrgreen: tak ať si ji dá ke svým dveřím a já očekávám do tří pracovních dní gumovou náhradu… Nashledanou a krásný den :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
30.11.24 16:38

Sousedi jsou Vietnamci. Jednou jsem je potkala, pan se me vyptaval na spoustu veci a ja mu sotva rozuměla co rika. I se divím, ze si Vietnamci poridili kocku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
30.11.24 16:40
@Katy.48 píše: Více

A proč by si neměli pořizovat kočku? 8o

• Citovat
  • Upravit
11
30.11.24 17:27

@Snorlaxik tak nikdy jsem vietnamce nevidela ani napriklad vencit psa. A taky treba proto, ze celej den nejsou doma a kocka pak chcije na cizi věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10577
30.11.24 17:33
@Katy.48 píše: Více

U nás mají všichni Vietnamci psy i kočky a nikdo z nich je nežere :D. Normálně se psy chodí po vsi a venčí je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný