Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, mám doma tři kocoury. Všichni jsou spolu od malička. Všichni vykastrovaní a jsou jim 2 roky. Jeden z nich teď prodělal náročný zánět močových cest. Začal mi čurat na oblečení hlavně na bundy které si pracně předtím schodí z věšáku
dostal Atb která nezabrala a došlo to až do bodu kdy se mi ucpala močová trubice. Strávil noc na veterině na kapačkách a močovou trubici mu uvolnili. Dnes jsem si ho přivezla domů. Od té doby se ani jednou nevyčural do kočičího záchodku ale čurá všude jinde. Vyčural se do postele, na gauč, v chodbě přímo před své záchody, v koupelně. Jsem z toho opravdu nešťastná protoze jenom chodim a uklizim a vše převlékám. Nemáte někdo radu co s tím?
Pravděpodobně má záchod spojený s bolestí. Zkuste mu změnit místo na čůrání, nějakou krabici s podestýlkou.
Taky je možnost, že není dostatečně vyléčený. My jsme měli kocoura s nemocnýma ledvinama a vždy, když měl akutní zánět ledvin, tak začal čůrat všude jinde, jen ne do záchodu. Dělali vašemu kocourovi i krevní testy, nebo léčili na slepo?