Kocour čůrá na věci

863
19.10.15 10:40

Kocour cura na veci

Mame 6 mesicniho chlapecka dve vykastrovane kocky. Od te doby co se malej narodil, je to des. Kocour zacal curat do veci, nikde nesmim nic nechat. Cura do bot, vypraneho pradla, malemu na bundu :? Jsem uz z toho nestastna, ale nechci ho dat pryc. Mate nekdo zkusenost co stim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16046
19.10.15 10:46

Zkušenost mám, musela jsem ho dát pryč. Vydržela jsem to necelý rok. Ale v tom smradu se to fakt nedalo. I když jsem furt lezla ze savem, tak to bylo pořád cítit. Nehledě na to, kolik věcí jsem musela vyhodit. Můžu ti říct, že jsem se ho zbavila ráda.
Nešlo to změnit po dobrém ani po zlém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36219
19.10.15 10:48

Nezměnila jsi něco výrazně když se malý narodil, necítí se kočky trochu mimo? Jestli jsi jim nezakazala někam chodit nebo tak něco. A mate jen jeden záchod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
19.10.15 10:56

@pikola no, nesmi do loznice, driv snama spali a prestali jsme ho poustet do sklepa, protoze si znej udelal zachod. Kockolity mamedva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
19.10.15 10:59
@Peony1 píše:
@pikola no, nesmi do loznice, driv snama spali a prestali jsme ho poustet do sklepa, protoze si znej udelal zachod. Kockolity mamedva

Dala bych do sklepa kočkolit a pouštěla ho tam. I kdyby se tam vyřůral mimo kočkolit, pořád by to pro mě bylo lepší, než aby mi čůral doma.

Nám teď kocour začal chodit čůrat do umyvadla, přištihli jsme ho už 3× během 2 týdnů. Sice to nesmrdí, ale je to hnusný i tak. Umyvadlo furt savujeme, ale jak ho to odnaučit, nevíme. Nezměnilo se u nás vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
19.10.15 11:15

Takhle vetsinou kocky reagujou na zmeny doma :nevim: Nase kocka taky nekolil mesicu curala vsude kde se ji zachtelo. Taky nepomohlo nic. Ani po dobrem, ani po zlem. Ted je vetsinu casu venku, poustime ji domu jenom na noc a jenom na chodbu, kde ma pelisek a kockolit. Do bytu chodi jenom kdyz jsme doma a mame ji pod dozorem. Jinak ne. Curanim uz dlouho nic neznicila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
19.10.15 11:19

@levandule23 kockolit jsme mu do sklepa dali, ale stejne chodil mimo jak curat tak kadit a jelikoz tam mame kotel a zavarene veci, tak ten smrad byl prisernej a ndalo se to poradne uklidit:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
19.10.15 11:20

@Pajka89 uz me take napdlo ji poustet ven, ale nikdy tady venku nebyla, tak bych se asi bala, ze se ji neco stane nebo ze nenajde cestu zpet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59502
19.10.15 11:24

@Peony1 hm z domácí kočky by byla kočka venkovní :mrgreen:, tohle bych teda netrpěla, všude smrad a věci pro dítě vzít a vyhodit :poblion: :poblion:. nelíbí se jí změna tak by měla změnu úplnou a do baráku bych jí prostě nepustila a at si čůrá kde chce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
19.10.15 11:25
@Markéta80 píše:
@Peony1 hm z domácí kočky by byla kočka venkovní :mrgreen:, tohle bych teda netrpěla, všude smrad a věci pro dítě vzít a vyhodit :poblion: :poblion:. nelíbí se jí změna tak by měla změnu úplnou a do baráku bych jí prostě nepustila a at si čůrá kde chce :palec:

A co když je to v paneláku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16046
19.10.15 11:27
@Markéta80 píše:
@Peony1 hm z domácí kočky by byla kočka venkovní :mrgreen:, tohle bych teda netrpěla, všude smrad a věci pro dítě vzít a vyhodit :poblion: :poblion:. nelíbí se jí změna tak by měla změnu úplnou a do baráku bych jí prostě nepustila a at si čůrá kde chce :palec:

Tak tak :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
19.10.15 11:28

Je vykastrovaný? Jinak mě jednou číča počůrala, když jsem si dovolila na pět dní odjet - měla samozřejmě hlídání, ale je strašnej mamináč a to jsem si dovolila moc :)). Buď radím vykastrovat nebo se zamyslet, co se kocourkovi nelíbí, páč buď značkuje nebo se mstí.. Pokud se pouze mstí, tak hodně hodně mazlit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
19.10.15 11:28

Vykastrovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
19.10.15 11:30

@Peony1
Takže tam kam dříve kočka mohla, tak ted už nesmí. Což muze byt pro kočku zásadní zmena.
Mám zkušenost, ze když kočka nemá čistý kočkolit, tak vykoná potřebu vedle na podlahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
19.10.15 11:31

@Samantha9 je vykastrovany. Asi mu vadi to mimco a stim moc udelat nejde :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie