Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já bych na zlepšení nečekala a jela na veterinu hned. Pokud ho to bolí na dotek a nemůže došlápnout, tak bych ho nenechala zbytečně se trápit.
@Violet792 píše:
Ahoj holky, asi před půl hoďkou jsem přijela domů a všimla jsem si že náš kocourek nedošlapuje na přední nohu, tak jsem mu ji chtěla zkontrolovat, ale začal mňoukat a hodně ho to bolelo, je mu rok a půl takže je ještě mladej, a teď nevím co dělat, právě teď leží a když chce jít dolů z křesla tak nemůže skočit, nevíte co to může být? Pokud se to nezlepší tak pojedeme na veterinu
Svátky před námi, jeďte, ať to neřešíte na pohotovosti, nebo se to neprotáhne do úterka zbytečně.
@nozu jo, já bych jela hned, ale už se nám to jednou stalo s druhým kocourkem, který je starší a jeli jsme hned na veterinu, ale pak to nakonec nic nebylo, ale on zase tak nemňoukal a asi ho to až tak moc nebolelo
, tak si říkám že to může být něco vážnějšího ![]()
Může mít utržený drápek, něco vraženého v tlapce, zlomenou nohu… To se takhle přes internet nedá diagnostikovat. Poradí na veterině, ne na emiminu
@Jahru tak já nepočítám že mi tady někdo diagnostikuje co mu je, jen jsem se chtěla zeptat jestli s tím někdo nemá zkušenosti ![]()
Tak teď jsem mu změřila teplotu a má ji trochu zvýšenou, tak asi pojedeme ![]()
@Violet792 píše:
@Jahru tak já nepočítám že mi tady někdo diagnostikuje co mu je, jen jsem se chtěla zeptat jestli s tím někdo nemá zkušenosti
A k čemu ti budou v tomto případě nějaký zkušenosti cizích lidí s úplně jinejma diagnozama než má ten váš?
Kočky můžou mít teplotu vyšší než lidi, klidně i 39st.
Kocourek je venkovní?
Jak tu někdo psal- omrkni mu drápky, zkontroluj bříška jestli si něco nezapíchl, prohmátni klouby, hledej i případný otok. Třeba si všimneš u čeho mňouká nejvíc…
Ale radši bych taky jela, když tak dostane aspoň
analgetika a uleví se mu
@Ochluplepsi on má 39,7 a na netu píšou že normální teplota je 37,5-39 ![]()
@Ochluplepsi no on je většinou přes den venku, ale na noc je vždy doma
a tu packu jsem se mu snažila prohlédnout, ale hodně ho to bolí takže se docela bojím abych mu ještě s něčím nepohnula ![]()
@Violet792 píše:
@Ochluplepsi no on je většinou přes den venku, ale na noc je vždy domaa tu packu jsem se mu snažila prohlédnout, ale hodně ho to bolí takže se docela bojím abych mu ještě s něčím nepohnula
Jestli je i venkovní, tak bych radši jela. To může být i pokousání nebo zlomenina (něco srazilo?) ![]()
@Violet792 To chce veterinu a ne čekat na zlepšení či zhoršení jeho stavu.
Ahoj holky, asi před půl hoďkou jsem přijela domů a všimla jsem si že náš kocourek nedošlapuje na přední nohu, tak jsem mu ji chtěla zkontrolovat, ale začal mňoukat a hodně ho to bolelo, je mu rok a půl takže je ještě mladej, a teď nevím co dělat, právě teď leží a když chce jít dolů z křesla tak nemůže skočit, nevíte co to může být? Pokud se to nezlepší tak pojedeme na veterinu