Koelstra blinque daily

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
18.3.14 00:10

Koelstra blinque daily

Ahoj maminky, máte prosím některá zkušenost s koelstrou blinque daily? :think: Zatím vybíráme jen po internetu, ale tenhle kočárek mám v užším výběru a bohužel jsem zatím nenašla žádnou osobní recenzi. :nevim: Děkuji za reakce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19.3.14 13:54

Dobrý den, taky by mě to moc zajímalo, taky po něm pokukuju. Máte ho někdo doma? Mouchy vylezou až když se kočárek používá. Taky moc děkuji za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
22.10.14 13:52

Ahoj, je to už několik měsíců co jste se ptaly na tento kočárek, já ho dnes objevila na netu a taky se mi líbí. Nemáte už nějakou zkušenost?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
937
2.2.15 13:21

Nikdo nic? Také mě zajímají recenze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.5.15 14:15

Ahoj, když vydržíte cca do 10.6., napíšu vám osobní zkušenost s Koelstra Mambo. Zatím je kočár v obchodě a pasažérka v břiše:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.6.15 16:13

Zdravím, tak jak jsem slíbila, tady je zkušenost s kočárkem KOELSTRA MAMBO:
Kočárek mi přijde lehký, snadno manipulovatelný jednou rukou, po polní cestě je lepší zaaretovat přední kolo, nezasekává se pak ve výmolech. Kočárek nemá pérování-asi jako většina moderních kočárů s otočnýma kolečkama-na druhou stranu po hrbolatém chodníku pěkně drncá, takže malá spí hned jako špalek. Korbička je prostorná, změřila jsem ji na 78 cm vevnitř - výrobce uvádí 75 cm, některé obchody uvádí 80 cm. Celý kočár lze rozebrat, látkové součásti vyprat.
Před 6 lety jsem měla možnost projet se s kočárkem CAM Cortina byl to děs-možná ale od té doby nové modely vylepšili. Nicméně tím, že má Koelstra mambo přední kolo zdvojené-2 kola vedle sebe- je pěkně stabilní i při sjíždění z vysokého chodníku.
Byli jsme venku 4× a zatím jsem s ním spokojená :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4