Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky, máte prosím některá zkušenost s koelstrou blinque daily?
Zatím vybíráme jen po internetu, ale tenhle kočárek mám v užším výběru a bohužel jsem zatím nenašla žádnou osobní recenzi.
Děkuji za reakce ![]()
Dobrý den, taky by mě to moc zajímalo, taky po něm pokukuju. Máte ho někdo doma? Mouchy vylezou až když se kočárek používá. Taky moc děkuji za reakce
Ahoj, je to už několik měsíců co jste se ptaly na tento kočárek, já ho dnes objevila na netu a taky se mi líbí. Nemáte už nějakou zkušenost?? ![]()
Ahoj, když vydržíte cca do 10.6., napíšu vám osobní zkušenost s Koelstra Mambo. Zatím je kočár v obchodě a pasažérka v břiše:-)
Zdravím, tak jak jsem slíbila, tady je zkušenost s kočárkem KOELSTRA MAMBO:
Kočárek mi přijde lehký, snadno manipulovatelný jednou rukou, po polní cestě je lepší zaaretovat přední kolo, nezasekává se pak ve výmolech. Kočárek nemá pérování-asi jako většina moderních kočárů s otočnýma kolečkama-na druhou stranu po hrbolatém chodníku pěkně drncá, takže malá spí hned jako špalek. Korbička je prostorná, změřila jsem ji na 78 cm vevnitř - výrobce uvádí 75 cm, některé obchody uvádí 80 cm. Celý kočár lze rozebrat, látkové součásti vyprat.
Před 6 lety jsem měla možnost projet se s kočárkem CAM Cortina byl to děs-možná ale od té doby nové modely vylepšili. Nicméně tím, že má Koelstra mambo přední kolo zdvojené-2 kola vedle sebe- je pěkně stabilní i při sjíždění z vysokého chodníku.
Byli jsme venku 4× a zatím jsem s ním spokojená
![]()