Kojenecká láhev pro 3 m. miminko?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kojenecká láhev pro 3 m. miminko?
Ahoj holky,
potřebovala bych poradit s výběrerm kvalitní kojenecké lahve pro 3 m. miminko-nejlépe takovou, jejíž savička zachová sací reflex (aby pak malý nechtěl místo sání z prsu lahvičku). Stále kojím a hodlám u toho zůstat, lahvičku potřebuji pro případy, kdy nebudu doma a MM bude podávat manžel nebo tchýně/moje mamka.
Děkuji za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Doporučuje se dávat kojeným dětem odstříkané mléko přes stříkačku, kdy sají prst a na ten se pomalu ze stříkačky pouští mléko. Ne každé dítě bude chtít pít lahve, my vyzkoušeli čtyři než jednu vzalo dítě na milost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Avent - je sice drazsi, ale dokrmuju 3-tydenni mimco a z prsa taha normalne dal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Avent a k tomu koupit i duldliky když bude pak potřeba větší savicku dat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neměla jsem žádné speciální lahvičky ani savičky, kojila jsem a malé podávala fenyklový čaj v obyčejné lahvičce NUK se savičkou číslo 1. Kojení se tím nijak nenarušilo.
Ono dát spíš okusit miminu, třeba se mu zmiňované značky líbit nebudou a odmítne, pak teda zkusit jak tu někdo psal stříkačku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj máme avent. Používám ji téměř od narození a kojení to neovlivnilo
, ale má trochu dražší savičky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupovala jsem avent, když jsem musela do nemocnice. V poho z toho pil a kojení OK. Ale byl hrozne zravy, tak mu to asi bylo fuk
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsme používali Medelu Calmu a fungovalo to bezvadně, napoprvé holka protestovala, napodruhé se chytla a používáme jí vlastně dodnes, a to i když už nekojím, dostává v ní ráno a večer UM, protože je na ni zvyklá (čaj dostává už v učících lahvičkách). Sací reflex to nenabouralo, kojila jsem do 9 měsíců a přitom od jejích 2 měsíců chodila do práce a z lahve přes den krmil tatínek odsátým mlíkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit