Kojenecká váha - ano/ne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9124
29.8.17 20:43

Předem je to zbytečné, Koupit se vždy dá - není to nedostatkové zboží. A pokud není nějaký problém, tak je to zbytečné. Orientačně stačí osobní váha (vážit se s a bez). A aspoň bude vždy „těšení“ k doktorce. Já vážila před a po kojení - hodně mě to stresovalo a ve finále ničemu to nepomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
29.8.17 20:45

Máme, malá má 10mesicu a vážili sme ji snad jednou. Takže za mě je to zbytečné ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
29.8.17 20:54

Nekupovali jsme. U nedonošených nebo drobných dětí je to asi na místě, ale ze začátku chodí dítko tak často na kontroly, že kdyby něco nebylo v pořádku, dr to pozná. Hlavně to uvidíte za pár týdnů od narození sama, jak se vám pěkně zakulatí :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
29.8.17 20:57

Já mám nedonošence a kupovala jsem drahou váhu uplně k ničemu, syn přibíral tak rychle že to bylo vidět pouhým okem :lol: a pak jsem ji ani nemohla nikde udat. Navíc se chodí častěji k doktorovi s mimčem pokud je třeba nedonošené, takže je váha opravdu zbytečná.
Nejen váha…já koupila tolik blbin co jsem ani nevyužila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
29.8.17 21:04

@Anna0397
Předem ne. Jen kdyby se po porodu vyskytly nějaké problémy s kojením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
29.8.17 21:05
@niki V píše:
Já mám nedonošence a kupovala jsem drahou váhu uplně k ničemu, syn přibíral tak rychle že to bylo vidět pouhým okem :lol: a pak jsem ji ani nemohla nikde udat. Navíc se chodí častěji k doktorovi s mimčem pokud je třeba nedonošené, takže je váha opravdu zbytečná.
Nejen váha…já koupila tolik blbin co jsem ani nevyužila :mrgreen:

Asi jako každá prvomatka :D :D my taky, vaničku lehátko a spol, syn se od 4 týdnů koupal ve vaně :D a těch hader!! 10 krabic máme na chodbě za první rok :D :D Jenže ono je to důležitý a hrozně roztomilý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RadkaEm
29.8.17 21:11

My měli vypůjčenou z porodnice čistě jen kvůli nižší váze miminka. Jinak bych nepořizovala. Když ji byly tři měsíce, vrátila jsem ji. (váhu, ne dítě :lol: )

• Citovat
  • Upravit
89
29.8.17 21:39

Super tak jsem ráda a ještě jednou moc děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
29.8.17 21:56

Určitě nekupovat dopředu. Malá jeden čas málo přibírala, tak nám pediatr půjčil váhu, co mají na tyto případy a byl to jen stres, stejně jsem ji víc vypít nepřinutila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.8.17 09:02
@Barbora1993 píše:
Asi jako každá prvomatka :D :D my taky, vaničku lehátko a spol, syn se od 4 týdnů koupal ve vaně :D a těch hader!! 10 krabic máme na chodbě za první rok :D :D Jenže ono je to důležitý a hrozně roztomilý :D

Jo jo, první děti. :mrgreen:
U druhého si vystačí s půlkou a u třetího zjistí, že mimino vlastně skoro nic nepotřebuje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
30.8.17 12:33
@Fima píše:
Jo jo, první děti. :mrgreen:
U druhého si vystačí s půlkou a u třetího zjistí, že mimino vlastně skoro nic nepotřebuje. :mrgreen:

Tak ono to první ídtě je vždycky nejnákladnější, pak se hezké věci schovají a pokud je i kočár ok, je to o více jak polovinu menší finanční zátěž :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí