Kojenecká voda v Řecku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
351
5.8.10 15:51

Kojenecká voda v Řecku

Ahoj,

v zaří letíme s naší v te dobe temer 7mesicni dcerou do Recka na ostrov Kos.
Doslechla jsem se, ze je v Recku problem sehnat kojeneckou vodu. Je to pravda? Nemate nekdo zkusenost? Bude problem, pokud ji budu prevarovat obyc. balenou? Jinak jsem se chtela zeptat, zda nevite na kolik tam cca prijdou sklenicky s maso-zeleninovymi a ovocnymi prikrmy?
A vlastne cokoli co se tyka Recka a malych deti, kdybyste meli nejaky tip co s sebou atp, tak pisnete :) kuju :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21509
5.8.10 16:06

no já nechci strašit, ale v poslední době to tam vypadá dost divoce. nedávno proběhla televizí informace, že není benzín, stávkují tam dopravci a vázne zásobování obchodů. ale může se to lišit ostrov od ostrova… asi pak bude nejlepší informovat se před odletem přímo na cestovce.
jinak my jsme byli před 3 lety na Krétě a měli jsme ubytování dost daleko do centra a skleničky byly k sehnání jen v tom centru ve vekém obchodě. malé obchůdky okolo hotelu je nevedly… myslím, že pokud budeš převařovat klasickou balenou vodu, tak se nic nestane. já jsem v tomhle věku dávala Klárce převařenou vodu z kohoutku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
5.8.10 17:24

My byli na Kosu v cervenci a balena voda tam stoji 1,5 litru kolem 0,50 az jednoho Eura, ale nepatrala jsem po tom, jestli je primo kojenecka, protoze male jsou dva roky. Ale mleko jsem z toho delala a zadne problemy nemela.

Jinak sklenicky v obchodech staly kolem dvou eur a pleny vysly stejne jako u nas, balik kolem deseti eur.
My byli v hotelu s all-in, sklenicky jsme nepotrebovali, ale meli je i v obchudku, co byl primo v hotelu, stejne tak jako pleny a um.mleka.

Co s sebou? Celkem nic. Jen kdyz jsme leteli tam i zpet, tak letadlo bylo uplne narvane a vsechny deti mladsi dvou let byly u rodicu na kline, tak jsem docela kvitovala, ze mame samostatnou sedacku. Predtim jsme meli vzdy stesti - i na starsi dceru, ze ac bez naroku na sedadlo, tak vzdy bylo misto a sedacku pro ni jsme dostali.

• Citovat
  • Upravit
891
10.8.10 18:08

Ahojky, letos jsme letěli na Zakynthos. Skleničky měli (pár, ne moc výběr) i v pidikrámcích všude. Cenu jsem si nevšimla, nepotřebovali už jsme. Obyč. balená voda je určitě v pohodě, vždyť už určitě dcerka ochutnala kdeco :-) A cena byla taky OK, my kupovali balík 6 lahví po 1,5 litru za 1,50 euro, jednotlivě ty lahve vyšly totiž skoro stejně jako balík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
10.8.10 19:12

holky, dekuju vam za vycerpavajici info, ted uz se tam tesim zase o kus vic :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí