Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj
Chtěla bych koupit přenosné dvd ale nevím jaké poradí mi někdo,máte měkdo jak jste sním spokojeni?Děkuji
Ahoj, my na něj nedáme dopustit!! Bez dvd nedáme na cestách ani ránu. ![]()
Hlavně si pohlídej ať tam jedou i přepálené cd. My právě máme jedno z těch prvních a nejedou nám tam.
Jinak máme zasunovací (že dáš cd z boku) a segra si koupili vyklápěcí (je to jak malý ntb) a za chvíli se jim to pokazilo. Řekli jim na reklamaci, že tyto se víc kazí tím, jak to pořád otvíráš. ![]()
Ahoj ![]()
Nedavno jsme koupili Philips, dve obrazovky, dva nezavisle kabely, nabijeni pres zapalovac, ted nevim presne to cislo, ale je to snad lonsky model ![]()
Je super, jdou na nem i prepalena DVD, pamatuje si, kde DVD skoncilo, krasny obraz..
Zatim jsme se bez nej obesli, ale ted uz Domca v aute neusne nikdy, max kdyz jedeme na obed a cesty k nasim jsou ted hned lepsi a bez knuceni ![]()
Za me ano, doporucuju ![]()
Ahoj my jsme si letos koupili philips ale jen jedna obrazovka.Zajímalo by mě jak vám jde zvuk nám to jde hrozně potichu v autě doma je to dobrý.Jo a ještě máme v autě sportovní sedačky a nejde nám přidělat tak zatím vozíme na středové opěrce vzadu.
ZUZAN
Zuzan, zvuk je dobry, ma to na hlasitost tak „v pulce“ a stejne vypiname vepredu radio, protoze slysime zvuky ![]()
Neni to tim, ze kdyz mate sportovni sedacky, tak mate i sportovni auto a moc hlasitej motor ![]()
Mame Oktavku a pridelane za ty zeleza pod operkou ![]()
no je to možné s tím motorem ty naše sedačky právě ty železa nemají tak to tam nejde dávám jim sluchátka no a uvažujeme o jiném autě tak už doufám manža nebude bláznit a koupí nějaký normální a né formuli
ZUZAN
ahoj holky,uz jsem psala na diskuzi nakupovani,ale ted jsem si vsimla, ze je tu diskuze pro cestovani s detmi,tak to trochu ozivim i tady…nemate nahodou nektera zkusenost s Yarvik Přenosný DVD přehrávač 7" Dual Screen a Energy Mobile 472 Dual Screen? diky
http://obchod.acmb.cz/…/detail.aspx?…
http://mb-shop.cz/…-operkucerny-(vyrobek-S-605602)