Přenosné dvd do auta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
303
1.8.10 10:20

přenosné dvd

Ahoj

Chtěla bych koupit přenosné dvd ale nevím jaké poradí mi někdo,máte měkdo jak jste sním spokojeni?Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1263
1.8.10 12:00

Ahoj, my na něj nedáme dopustit!! Bez dvd nedáme na cestách ani ránu. :wink:
Hlavně si pohlídej ať tam jedou i přepálené cd. My právě máme jedno z těch prvních a nejedou nám tam.
Jinak máme zasunovací (že dáš cd z boku) a segra si koupili vyklápěcí (je to jak malý ntb) a za chvíli se jim to pokazilo. Řekli jim na reklamaci, že tyto se víc kazí tím, jak to pořád otvíráš. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
1.8.10 13:58

My máme rok Sencor, hraje na něm všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
1.8.10 22:24

Ahoj :mavam:
Nedavno jsme koupili Philips, dve obrazovky, dva nezavisle kabely, nabijeni pres zapalovac, ted nevim presne to cislo, ale je to snad lonsky model :nevim:
Je super, jdou na nem i prepalena DVD, pamatuje si, kde DVD skoncilo, krasny obraz..
Zatim jsme se bez nej obesli, ale ted uz Domca v aute neusne nikdy, max kdyz jedeme na obed a cesty k nasim jsou ted hned lepsi a bez knuceni :mrgreen:
Za me ano, doporucuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
1.8.10 22:36

Ahoj my jsme si letos koupili philips ale jen jedna obrazovka.Zajímalo by mě jak vám jde zvuk nám to jde hrozně potichu v autě doma je to dobrý.Jo a ještě máme v autě sportovní sedačky a nejde nám přidělat tak zatím vozíme na středové opěrce vzadu.
 ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
2.8.10 12:47

Zuzan, zvuk je dobry, ma to na hlasitost tak „v pulce“ a stejne vypiname vepredu radio, protoze slysime zvuky :wink:
Neni to tim, ze kdyz mate sportovni sedacky, tak mate i sportovni auto a moc hlasitej motor :mrgreen:
Mame Oktavku a pridelane za ty zeleza pod operkou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
3.8.10 11:19

no je to možné s tím motorem ty naše sedačky právě ty železa nemají tak to tam nejde dávám jim sluchátka no a uvažujeme o jiném autě tak už doufám manža nebude bláznit a koupí nějaký normální a né formuli
 ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
4.8.10 10:53
:wink: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
4.8.11 18:39

ahoj holky,uz jsem psala na diskuzi nakupovani,ale ted jsem si vsimla, ze je tu diskuze pro cestovani s detmi,tak to trochu ozivim i tady…nemate nahodou nektera zkusenost s Yarvik Přenosný DVD přehrávač 7" Dual Screen a Energy Mobile 472 Dual Screen? diky

http://obchod.acmb.cz/…/detail.aspx?…

http://mb-shop.cz/…-operkucerny-(vyrobek-S-605602)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí