Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda jste nědo vezl monitor dechu na dovolenou? Jedeme jen asi 100 km autem, ale nevím, aby se nějak nezničily ty kontakty? Zase bych asi měla strach být tam bez něj, když ho používáme od narození ![]()
Já bych se nebála ho vzít.Kór když jsi na něj zviklá.Já ho mám přez inzerát a doporučeně poštou a funguje zatím bez problémů.Vem si ho.
My jedeme na dovolenou příští týden (teda zatím to máme v plánu
) a monitor dechu vzít rozhodně chci. Vozím ho i pokaždé k našim. Tam máme druhou desku, takže převážíme jen tu krabičku. Na dovolenou budu muset vzít oboje. Jezdili jsme tak i se starší dcerou, bez monitoru bych se klidně nevyspala ani jednu noc
. Desku jsem vždycky dala do velké igelitky (aby nenavlhla při stěhování z/do auta, kdyby třeba pršelo) a snažím se ji vézt v autě někde na rovné ploše, aby se nezkroutila.
tak já se taky připojuju jednoznačně k „PRO“. taky ho vozím všude sebou. jen v případě kdy létáme letadlem, tak ho raději nechávám v příručním zavazadle
. já bych bez něj teda rozhodně oka nezamhouřila a z dovolené by byla jeden nezdařený a neprospaný flám
.
navíc teda myslím, že důvod proč jej pořizujeme, tedy syndrom náhlého úmrtí, fakt nevnímá dovolené-nedovolené … bohužel
.