Kojenecké hračky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
žirafííí
25.10.10 16:37

Kojenecké hračky

Ahojky.
Dnes jsem si koupila z druhé ruky spousty pěkných kojeneckých hraček,ale mám problém chtěla bych je všechny umýt,na některých neni dovoleno je prát ani v ruce jsou plyšové s chrastítkem,šustítkem apod. A jak umýváte kousátka?mají se dát do vroucí vody jako dudlíky? :nevim:
Jak to děláte ? :oops:
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s3930.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s3930.gif

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20296
25.10.10 16:38

já teď chrastítko s plyšákem vyprala a dokonce i hodila do sušičky a bez problému :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
25.10.10 17:04

Ahoj. Já kupuju nové hračky (kousátka moc nemusím) a pokud možno pratelné. Pokud by praní nezvládly (když dostaneme něco, co se prát nedá, tak stejně vyperu), tak by letěly. Zatím se mi to ale nestalo, jen jedna pískací přestala pískat, ale časem zase začala (takže asi jen schla).

Teď co je Mája větší, tak někdy plyšáka jen otřu vlhkým ubrouskem.

Napadá mě taky dát do mrazáku - ale to jsem nezkoušela. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
25.10.10 17:15

Ahoj,
já normálně všechny plyšové, látkové, apod. hračky peru v pračce na 30 :wink: A vydržely zatím všechny, včetně těch pískacích, šustících, chrastících a dokonce i štěkací štěně od Lamaze :-D
Jinak kousátka a chrastítka buď na chvíli vyvařit nebo jen pořádně umýt horkou vodou s trošičkou Lovely (může být i v dětském mýdle), a pak ještě jednou pořádně opláchnout, to by mělo stačit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
25.10.10 17:16

já jsem malé hračky vyprala a plastové jsem omyla v horké vodě a co se dalo to jsem prostě vyvařila a zatím se mi také nestalo že by nějaká nevdržela tenhle proces :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
25.10.10 17:49

díky moc :palec:

• Citovat
  • Upravit
3337
25.10.10 17:52

Taky plyšové hrkací i pískací peru. Normálně na 30 a v dětském prášku + 2* máchání. Plastové omyju pod horkou vodou, vydrhnu kartáčkem a otřu. O tom mrazáku jsem taky slyšela… Mělo by to zničit případné rostoče. Myslím si, že na tom nic není - my máme také spousty hrkaček poděděných buď po synovi nebo po neteři. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8441
25.10.10 18:10

jj, i kdyz je to „divny“ tak mrazak funguje jako prevarovani akorat opacne. zatim mi nic nezmrzlo a hracky sou v pohode :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
25.10.10 18:14

jsme jednou na jednou kousátku četla můžete dát do mrazáku , jsem si řikala a jako proč? vždyt to to mimčo bude studit :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
186
25.10.10 19:03

do mrazáku když je to tam přímo psané tak by to měli být kousátka ne?? na chlazení dásniček při růstu zoubků :) ale osobně bych se nebála to šoupnout jak do mrazáku tak do pračky :) já na plyšáčky používám lovelu a jsem maximálně spokojená a malá taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44172
25.10.10 21:00

Já všechno peru - co jde vyprat :mrgreen: I hračky s hracím strojkem a plastovými částicemi, vše je v pořádku, strojek hraje :mrgreen:

Vyprala jsem i panenku My firt Anabell a další, vše OK.

Pokud nejsou plyšové, ale omyvatelné, tak jsem omývala v horké vodě.

Dobré jsou sterilizační tablety Milton, smrdí sice jako Savo, ale jsou přímo určené pro desinfekci kojeneckých potřeb. Jde o ten pocit, jinak lze použít i Savo - za předpokladu, že dodržím ředění a potom hračky půl hodiny máčím v čisté vodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
25.10.10 21:03

jak říká moje mamka :D:D my takové vymoženosti neměli a jak jste vyrostli :D:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
25.10.10 21:11
markyt653 píše:
jak říká moje mamka :D:D my takové vymoženosti neměli a jak jste vyrostli :D:D:D
:palec: :palec: :palec:
to je taky pravda :lol:
  • Citovat
  • Upravit
žirafííí
25.10.10 21:13

** Jana206** a na jaký program si prala? 30 ° ?
a myslíte že ty kousátka a umělohmotné chrastítka můžu umýt třeba jarem? :-)

• Citovat
  • Upravit
186
25.10.10 21:15

:D:D:D ono na tom něco bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat