Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chtěla bych koupit mému synovi nějakou stavebnici,ale ne Duplo.To už totiž máme.Jáká by byla ještě vhodná pro tento věk.Nechci ty Žaka.Ty jdou špatně oddělit od sebe a sou celkem ostrý. Díky..
my dostali když byly starší cácoře 2 roky BLOK (výrobce SEVA). ne že by si s tím hned hrála, ale tátovi pomáhala:) pak jsme dokoupili BLOK FLORA a s tím se teď už celkem pohraje i 19měsíční mladší ségra - strká kytičky do zahrádky. větší děti si s tím vyhrajou určitě víc, ale i ten dvouleťák už si to může užít.
Nevím, jestli je to přímo stavebnice a to, co si představuješ. Ale my máme doma velkou krabici plnou obyčejných dřevěných kostek různých tvarů, barev a velikostí. Malý si s nimi vyhraje
Z těch dlouhých stavíme silnice, pak domečky a komíny. Nebo postavíme dřevěnou vláčkodráhu a přes ní z kostek jakoby most a mašinky jezdí pod ním ![]()
a co tohle? není to teda přímo stavebnice ale mě to celkem zaujalo - http://www.modroocko.cz/…t--100ks.htm
Naše děcka milujou krom Dupla ještě Geomag. Malej to dostal ve dvou letech a ve třech se dokupovaly další dvě krabice. ![]()
A k Duplu jsme taky teda dokupovali už několik krabic. I zvířátka nebo auta, fakt je to baví a dá se toho postavit mnohem víc.
Tu stavebnici Geomag vůbec neznám.Koukala jsem na to teď na netu a přijde mi to pro větší děti.Je to opravdu pro 2 letýho kluka dobrá věc? Jakou máte?
Panuška píše:
a co tohle? není to teda přímo stavebnice ale mě to celkem zaujalo - http://www.modroocko.cz/…t--100ks.htm
Ježiškote
, něco podobného jsme měli ve školce…byly to akorát čtverečky. ![]()
Taky jsem si říkala,že jsem to někde viděla.Akorát jsem nevěděla kde.Už vím.Školka.
Malej si s tím ve dvou hrál a malá má o to zájem tak od roku a půl. Vyloženě stavěl tak od dvou a půl. Ale hodně si s tím vyhrají i tatínci. ![]()
Existuje i verze pro mrňata, my máme tu normální. Koupili jsme 20 ks ve dvou letech (12 magnetů a 8 kuliček) a ve třech jsme dokupovali dvě velké krabice a takové výplně.