Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahojte, zacinam pozerat po hrackach a nasla som jednu, ktora sa mi pre nase buduce dieta celkom pozdava. ma ju niekto doma? v dalsom prispevku prikladam foto ![]()
Ahoj, my jí máme, tedy měli, kluci už jsou na to velcí, takže jsme dinosaura půjčili kamarádce. Děti si s ním hodně vyhráli a kdykoliv k nám někdo přišel na návštěvu, tak se děti vrhli k dinosaurovi a hráli si s ním. ![]()
jeej, dakujem a mozem sa opytat ze za kolko ste ho kupovali?
a od akeho veku je vhodny?
No my jsme ho dostali od babičky z Ameriky, takže byl o hodně levnější než tady. Dala nám ho, když bylo Lukáškovi asi 11 měsíců. Myslím, že to bylo tak akorát. Asi si s ním dítko vyhraje, když samo sedí, leze a tak. Hrál si s ním i starší brácha a to mu už bylo 5
Kamarádka si ho půjčovala, když byl Adélce rok a starší ségry si s ním taky hráli ![]()
no, tak to mam este cas rok a pol ![]()
pytala som sa na cenu preto, ze mam moznost kupit pouzivany za 1 000 czk. tak neviem ci sa to oplati ![]()
To asi bude dobrá cena, ale opravdu si to už nepamatuju. Jen vím, že když jsem na něj koukala tady, tak mi přišel strašně drahý a v Americe vyšel na půlku, ale s poštovným by vyšel ještě možná dráž. My jsme tenkrát letěli švagrovi na svatbu, takže jsme si ho přivezli zpátky s sebou. Podle mně je to fakt super hračka, ale rok a půl dopředu je celkem dost. Zase na druhou stranu jestli ho máš, kde skladovat, tak bych si ho asi vzala. Ono to pak uteče strašně rychle. Já nechápu, jak je možný, že mám kluky, kterým je už 9 a 4. ![]()
soldi píše:
no, tak to mam este cas rok a polpytala som sa na cenu preto, ze mam moznost kupit pouzivany za 1 000 czk. tak neviem ci sa to oplati
ahoj soldi, ako buduca mamicka sa urcite mrkni na mimibazar.cz (resp. u teba mimibazar.sk). nakupis tam oblecenie, hracky, kociare, autosedacky…aj nove, ale aj z druhej ruky, co sa vyplati, pretoze take mrnata to neznicia, takze je to ako nove a za skutocne super ceny.
od fisher pricu sme mali hrazdicku, maly ju mal strasne rad, dali sme s nej dole hracky, uz ked bol vacsi, a hral sa s tymi hrackami. celkovo fisher price ma pekne a dobre hracky, no bohuzial niektore velmi drahe.
ahoj, katka, dakujem za radu, na mma chodim uz asi 5 rokov ![]()
a presne aj tohto dina tam maju ![]()
Ten vypadá krásně a jak se to přesně jmenuje a co to má dělat? Nikde jsem ho ještě neviděla ![]()
ahoj, caty, presne sa vola v anglictine takto: Fisher Price Drop & Roar Dinosaur
su tam take gulicky co sa pusaju a ten dracik ich potom vypusti z papule a vselijako to hra a co ja viem, co este, nazivo som ho nevidela, ale moc sa mi zapacil na prvy pohlad ![]()
aaaaaaaa soldi,děkuji. No mně se taky moc líbí. Mrknu za kolik by se dal sehnat u nás v ČR nebo na Slovensku. Tam teď bydlím.
caty, uz som to skusala hladat na sr strankach, ale nic som nenasla
nasla som to na us stranke a tam mali cenu 300 dolarov ![]()
a kde byvas na sr, ak sa mozem opytat?
Soldi, v Bratislavě a sháníme nějaký baráček u Bratislavy, páč čekáme druhého špunta a máme pejska a neumim si představit kdyby bylo jedno dítko nemocné, jak by to bylo s pejskem. Nemáme tady ani jednu babičku ani známé zatím ![]()