Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, máte někdo aktuální zkušenosti s podobným problémem, jako zakladatelka? Malá se mi přestala přisávat a nechce krmit, pláče mi u toho a odtahuje se. Jsou jí čtyři měsíce, mlíko se mi tvoří, prsa mi natýkají a bolí, tak se snažím odsávat a dokrmovat flaškou, ale hrozně mě to trápí.
@AttyTiria
Ahoj, hele to je dost individuální, každý miminko to má jinak, možná mu nechutná tvé mlíko, ale pokud ho z flašky pije, je to divný. Možná bych ještě zkusila prsní kloboučky, třeba ji to oklame a přisaje se.
@naty9697 Zkusila jsem a zabralo, já moc nevěděla jaký, ale objednávala jsem si něco z mudrlife pro malou, tak jsem je vzala na zkoušku a funguje to! Malá mi papá, přisaje, možná jí neseděly bradavky, nevím, ale jsem vděčná!
@AttyTiria
Tak to je super, to ráda slyším, ono to pouto mezi miminkem a maminkou je prostě silný, navíc při kojení. Jinak tam taky objednávám, mají dobrý věci a i články pro maminky.
@AttyTiria nezkoušela jsi se poradit s laktační poradkyní? Ty kloboučky nemusí být pro dlouhodobý horizont dobré..
@lucynka25 Myslím, že je zbytečné tady investovat energii. Atty i naty diskutují vylučně o nakupování a doporučování diet/výrobků a zásadně reagují na sebe. Budou to placené „doporučovačky“ a taky dost možná jeden člověk. O kojení tady nejde, šlo o to zmínut mudrlife, kde sehnala ty supr kloboučky.
Nazdárek musím přestat kojit, protože mě čeká operace, tak to zkoušíme od včerejška a dneska jsem si dala léky na zastavení a doktor mi řekl, že nemám odstříkávat. Prosím, ale co mám dělat, když jsou nalitá a bolí to?
Díky