Kojení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
275
21.3.16 12:22

@levante to prave nejde pac u toho prvniho usne :-D dokonce ani neodrihava kdyz pije jen ode me:-( jen pri dokrmu :-( dekuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
levante
21.3.16 13:46

Tobě neji ani z dvou prsou a ty davas dokrm? Nebo to špatně chápu? Můj syn, když mi usne u prsa, tak taky nekrka. Jebto normální. Kdyz spíš, taky nekrkas ani neskytas :D

• Citovat
  • Upravit
levante
21.3.16 13:51

Jinak jestli davas ještě UM tak se na to vyprdni. Mléka mas hodně. Ver svymu tělu. Miminko si veme kolik potřebuje. Akorát mu děláš v brisku guláš nehledě na to, ze takhle kojit nejspíš dlouho nebudeš. 20min pití z jednoho orsunje až až. Můj syn nekdy kolem 3m začal najednou pít jen 5min za každého prsa. Přitom předtím pil taky kolem 20min. No byla jsem úplně zoufalá. Myslela jsem, že nemám mléko. A ono prt. Na prohlídce u doktorky krásně pribiral, takže mu nic nechybělo. Jen už tolik nepotřeboval nebo saje rychleji či já vím. Teď pije nekdy i jen 3min a už nechce…ale roste hezky :lol: Takže no stress :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
275
22.3.16 09:11

@levante Mno jo, jenze nas kdyz neodrihne, tak pak zacne skytat a to ho vzbudi a je to tu nanovo :-D chapes to dobre…u me usne u prsa, ale pak kdyz se treba vzbudi a chci mu dat druhy, tak jen cumla, ale dokrm zbasti…juju, na dokrm s**u :-) dekuju za povzbuzeni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
22.3.16 09:34

Jasny, ze dokrm vysrkne bez problemu. Je to bez prace. Kdyby prede me nekdo postavil misu chlebicku, taky je zblajznu na posezeni, pokud bych si je mela nejdriv sama pripravit a nemela hlad, tak se mne taky nebude chtit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
levante
22.3.16 11:49

Jj jak pise 008 :mrgreen: Ty děti jsou vycurany už od mala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat