Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte, jestli kojení dítěte nezvyšuje jeho teplotu. Malá má horečky, přes den jí jdou srazit léky, ale v noci, když častěji kojím, úplně hoří a moc jí to ani nejde srazit. Děkuji za odpověď. Jinak malá měla ráno 38,9 po odečtu. Na 10 h. jdeme k paní doktorce, ale to je pro mě celá věčnost. Malá má 10 měsíců a zažíváme horečky poprvé ![]()
Ahoj, s večerem se teplota zvyšuje myslím vždy, kojení je super, dávej jí co nejčastěji. Ať je brzo v pořádku
.
Mufy … taky si myslím, že kojení s horečkou nemá nic společného … naopak je moc dobře, že ji dodáváš tekutiny, když má horečku… držím palečky k Mudře , snad to nebude nic vážného ( už jste měli šestou nemoc?)
děkuju za podporu. Ještě jsme neměli. Jsou u ní nějaké příznaky. Zuzanka zatím kromě horečky žádní jiné příznaky nemá. Jen dneska trošku průjem.
No, právě u šesté nemoci jsou 3 dny „jenom“ horečky (klidně i nad 39 stupňů)a pak najednou z ničeho nic ustanou a další den se dítko opupínkuje malinkatými pupínky (jako poťupkané růžovým fixem) a pak už je dobře.
Průjmík ( pokud to není nějaký megaprůjem + zvracení) by klidně mohl být k té horečce, ale doktorka Ti určitě řekne co a jak - já jenom teoretizuju
.
Držím palečky k Mudře, už se Ti to krátí a budeš mít jasněji. Ať je brzo lépe
.
M.
Tak máme angínu.
Vůbec nechápu, jak k ní přišla. Ale aspoň víme na čem jsme a už máme léky. Nemáte některá maminka taky zkušenost s angínou u tak malého miminka 9,5 měsíce?