Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky maminky jak se da kojit v letadle pri vzletaní chapu ze ja mam pas a prcek take je ke me pripoutany ale jak ho dat k prsu kdyz bude mit ke mne pripoutany pasem? A leteli jste nekdo s rocnim ditetem do Turecka? Dekuji
Nakojit před odletem. Roční dítě snad vydrží 3 hodiny letu bez kojení..?
@Dara90 píše:
Nakojit před odletem. Roční dítě snad vydrží 3 hodiny letu bez kojení..?
Deti se pri vzletu koji, aby jim nezahelada ouska a aby lepe snasely ten tlak
ne kvuli hladu ![]()
Zakladatelko, kojit muzes normalne s pasem ![]()
@alynch píše:
Deti se pri vzletu koji, aby jim nezahelada ouska a aby lepe snasely ten tlakne kvuli hladu
Zakladatelko, kojit muzes normalne s pasem
To jsem nikdy neslyšela a to ségra lítala s neteří od mimina. ![]()
Kojit jde normálně i s pásem. Vyzkoušeno osobně a nikdy moje děti kvůli ouškům neplakaly. Naopak často u kojení usnuly a prospaly celý let
S nejstarší jsme vlastně letěli až když už jsem jí nekojila a té jsme na vzlet dali flašku s UM.
@Dara90 píše:
To jsem nikdy neslyšela a to ségra lítala s neteří od mimina.
My letame minimalne jednou dvakrat mesicne a odkojila jsem takhle tri deti
dala bych za to ruku do ohne, je to super, zvykacku nebo bonbon jim dat nemuzes, a kdyz jim zalehnout ouska, tak budou zbytecne plakat, kojeni je na tohle proste fakt nejlepsi ![]()
Kojila jsem při vzletu a pokud dítě nespalo, tak i při přistání, právě kvůli uším.
První lety měly holky ve 13.mesicicih a pak rok na to, taky jsem kojila a nikdy mi nebrecely, byly spokojené..
@Leoušík píše:
Ahojky maminky jak se da kojit v letadle pri vzletaní chapu ze ja mam pas a prcek take je ke me pripoutany ale jak ho dat k prsu kdyz bude mit ke mne pripoutany pasem? A leteli jste nekdo s rocnim ditetem do Turecka? Dekuji
Ahoj, jde kojit úplně vpohode. Ditko si natocis do polohy a kojíš. Je to super, malá poprvé letěla v 8.měs..
@Dara90 píše:
To jsem nikdy neslyšela a to ségra lítala s neteří od mimina.
A teď si představ, ze já dítě kojila při vzletu dokonce v roce a půl
@Leoušík v pasu se muže protocit úplně na pohodu směrem k tobě. Spis aby se tam prte vešlo a nekopalo sousedy. Tak zvolit dobre místo. Většinou dávají k okynku
@hospodki já i ve dvou letech
Vešly jsme se. A bylo po obědě, takže právě u toho krásně usnula a let prospala ![]()
Příspěvek upraven 08.03.24 v 08:44
Roční dítě si prostě v tom pásu natočíš směrem k prsu, to problém není. Ale osobně bych zkusila nejprve jiné prostředky utišení, prso až kdyby nebylo zbytí ![]()
@petule9 me cestu zpět usnula už an stojanku a ani sajna o tom kde je ![]()
Dite nemáš pripoutane k sobě napevno, dá se s tím normálně v náruči kojit. Dětský pas má poměrně dlouhé poutko, kterým se provlece tvůj pás, a pak svoji stahovací část, která se mu přitáhne kolem bříška. Ale muže si s tím normalne sedět, ležet, hýbat se, kojit se, to není problém ![]()