Kojení ve 3 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10886
4.3.24 15:56
@Zmatka píše:
Tahleta taky hrozně exhibuje a ještě uprostřed Louveru :zed: Hanba :lol:

A děcko taky ukazuješ na veřejnosti takhle nahaté? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
4.3.24 15:59
@Zmatka píše:
Tahleta taky hrozně exhibuje a ještě uprostřed Louveru :zed: Hanba :lol:

Ja tvůj point chápu, ale… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
4.3.24 16:11

@Kryptozoo Haha :lol: To mě docela pobavilo, a vedle toho ta další bosorka s useknutou hlavou chlápka na talíři, no má tvůj argument taky něco do sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
4.3.24 16:15
@šklíbakočka píše:
Takže tedy ještě jednou, co Madona či co obrazy. To je jiná situace, jiná doba, prostě něco jiného. Já, když jím bramboračku, nechci koukat na něčí prsa. Když jsem kojila, vždy jsem někam poodešla atd. Ale cpát někomu prso v restauraci před obličej a pomalu na talíř, považuji za vlezlé a nechutné. A je mi jedno, jakou slovní omáčkou to kdo omluví. Je to nevychované. Některé aktivity patří do soukromí.

Některé aktivity patří a některé ne :) Krmení dítětě jaksi provozovat jen doma nemůžeš, ty děti totiž jedí celý den. Takže pokud nechceš být pořád jen zamčená doma, nejspíš tě čeká něco jako kojení na veřejnosti. Já jsem si teda ty „klidný kouty“ hledala, s naprosto přinasraným pocitem, že mi ječí dítě hlady, já jsem utahaná jak blázen, ale primárně honem najít samotku, abych ostatní neobtěžovala krmením svého dítěte. Protože by nedejbože někdo viděl BRADAVKU. Fíha.

A děti se krmí úplně stejně dnes jako před stovkama let. Kojením :nevim: Jen jsme po tom po zavedení Sunaru na dlouhá desetiletí úplně zapomněli. Ještě moje babička vypráví, jak na vesnici běžně přišel čtyřleťák, vzal si stoličku a přicucnul se na prso ženský. Úplně normální, žádná patologie pro ostatní.

Nebo proč myslíš, že ty kojící matky jako to prso vyndavají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
4.3.24 16:18
@Bytsamsebou píše:
A děcko taky ukazuješ na veřejnosti takhle nahaté? :think:

Tak batolata u vody v létě běhávala nahatá, jinak nikoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
4.3.24 16:33

Mně je vlastně jedno, co si kdo se svým dítětem dělá, pokud mě s tím neotravuje, ale jo, subjektivně považuju kojení dětí, které mají zuby, chodí a jí běžné jídlo, za úchylné a zvrácené. Ale jak říkám, každého věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová