Kojicí podprsenka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10726
19.7.11 12:08

u

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janichka
26.9.11 13:30

Ja si koupila tu od triumfu, stoji asi 780kc ale nikdy jsem nic tak pohodlneho na sobe nemela. Je to lepsi nez chodit bez, fakt! Koupila jsem si o cislo vetsi mam ted 80B-C tak jsem si vzala 80c. Mam ji hned na prvnim zapinani takze muzu jeste o dve pripadne posunout, neni mi velka a klidne se da nosit uz ted, navic ma jeste tak 1-2 cisla vuli, sto pro se mi tamprsa vlezou i po porodu nemyslim si ze by se mi zvetsily za tehu a po porodu o vic jak 2-3 cisla. Navic je lehce vystuzena tak ty blbe vlozky nejsou videt.

• Citovat
  • Upravit
27008
9.4.13 11:50

Ja teda ted mam z astratex.cz za hodne koruneka jsem spokojena maximalne, driv jsem emla obyc za dve stovky a to byl des a o vzhledu ani nemluvim…ted mam krasnou pohodlnou a zaroven kojici:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nix
1720
9.4.13 11:54

@Vend Ahoj, já kojící podprsenku (bez kostic, bavlněnou) kupovala ve Vesně stála 329,– a pak jednu s kosticema trochu pevnější (ne jen jedna vrstva látky) za 540,– v normálním obchodě se spodním prádlem. Jinak jsem kojící podprsenky viděla v Tescu, ale musí to být větší tesco (hradec hrálové, pardubice a tak)
V obchodě pro maminky jsem si zkoušela za 699,– a to z dost nepříjemného materiálu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
9.4.13 11:54

Já za ní dala asi 500,– (původně stála kolem 1000,–) vydržela přes rok (denodenní nošení a sušení na radiátoru) pak jsem koupila obyčejnou bavlněnou v Tchibu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16991
9.4.13 11:57

Ahoj, já kupovala v Marks & Spencer za 1000 kč 2 kusy - bílá a černá. S tím, že jsou vážně hezké a nevypadají ani moc jako kojící - jsou hladké..
:pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
9.4.13 11:57

@Vend já jsem třeba kojící podprsenku nepoužívala vůbec. Samozřejmě, že se dá kojit i s klasickou podprsenkou, kojící je akorát pohodlnější. Já jsem si nakoupila podprsenky s odepínacíma ramínkama, vždycky jsem odepla ramínka, podprsenku shrnula dolů a šlo to bez problémů, kojila jsem plně půl roku, teď má malá přes rok a kojím pořád a nikdy nebyl problém. Je to na tobě, každopádně jestli to chápu dobře, ještě jsi neporodila, takže bych žádné drahé podprsenky nekupovala, kup nějaké obyč, o 1 a o 2 velikost větší než máš teď a uvidíš po porodu, jak se ti prsa zvětší, nemá smysl teď dávat tolik peněz do podprsenky a ona ti třeba pak nebude. Já jsem kupovala „lepší“ podprsenky až tak měsíc po porodu, až se ta velikost trochu ustálila ;) a jinak taky můžu doporučit astratex.cz, nevím jak kojící ale klasické podprsenky mají super a nebo ještě ráda nakupuju v New Yorkeru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
9.4.13 12:08

Dobre se daly koupit v HM. Baleni po dvou kusech a cena kolem 500 (za obe). Prvni si kup nejake levnejsi, az budes vedet, jak velke prsa pri kojeni presne mit budes, pak az bych sla do drazsich…
Plus ja si koupila v tehotenstvi 4 a pak jsme kojila 5 tydnu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
9.4.13 12:15

Nejlepší podprdy měli v Lidku, stála 199kč a fakt perfektní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
9.4.13 12:21

Já se inspirovala tady na emiminu, týden před porodem tu byla reklama na kojicí podprsenky - http://www.umaminek.cz/katalog.php?…. Jsou za dobrou cenu, objednala jsem si hned 2 a jsou uplně v pohodě, přišly po pár dnech. Takže jen doporučuju :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
9.4.13 12:30

Ja mela taky tak hrozne drahe… Ale nakonec jsem pouzivala i na noc a pouzivam dodnes takove ty podprsenko-lambadky :) AhhhhBra :) nebo Greenice :)

• Citovat
  • Upravit
206
9.4.13 12:53

Kupovala jsem dvě v H&M, jedna tam stála asi 400Kč… jsem s nimi spokojená, vypadají celkem normálně :) a mají tam i skvělé těhotenské oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.4.13 12:56

Kupovala jsem kojící podprsenku v Lidlu, stála do 200 kč a je moc hezká. Pak jsem měla i dvoje od vietnamců, ale ty po dvou měsících používání vypadaly strašně. Jinak kojící podprsenka určitě není nutnost, jen je s ní kojení (zvlášť v prvních měsících) jednodušší. Teď kojím 15. měsíc a už rok používám normální podprsenky, ale ne s vyztuženými košíčky, jen s kosticemi. Kupovat kojící podprsenku před porodem je docela sázka do loterie, nevíš do jaké velikosti vyrosteš :D Já se tedy moc netrefila :roll: Možná takové to elastické bolerko by bylo pro začátek lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.4.13 13:52

Já jsem taky kupovala v lidlu a byla super..jen jsem mela s nákupem počkat protože pak se mi tam prsa skoro nevešly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lamicka
9.4.13 14:08

@Vend ja si nejdriv koupila levne v HM, preckala jsem v nich dobu, nez se mi ustalila velikost, ale kvalita byla hrozna. Pak jsem zainvestovala, poridila 2× Anita (cca 600-800Kc/1ks) a byla jsem spokojena. Investice nelituji, protoze byly pohodlne a po osmi mesicich zustaly v perfektnim stavu.

Znám plno holek, ktere kojily s normalni nevyztuzenou podprsenkou, takze mozne to je.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat