kojící polštář

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
149
3.4.08 11:47

Zdravím, taky máme Terrabag a jse mmoc moc spokojená, stále ho používáme. Už i v porodnici ho měli a je super. Moje prsa nejsou prý moc vhodná ke kojení v leže (mi řekli v porodnici) takže polštář používám pořád a večer jako podušku pro sebe k TV :lol: Měla jsem ho v posteli na vypodložení už i jako těhulka. Ještě jsem nedosypávala, ale je fakt že by už bylo asi třeba a potahy mám taky dva a je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
15.4.08 10:28

Ahoj, já mám kojo polštář z Dity a nemůžu si stěžovat. Není plněný kuličkama, ale molitanem a myslím, že je lepší. Kuličky se slíhají a časem musíš dokoupit nové. Tenhle drží krásně tvar:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.08 23:10

kojící polštář

Ahoj,
já jsem si koupila kojící poštář z http://www.veseledite.cz/…va-p-54.html
a jsem s ním nadmíru spokojená, je plněný molitanovou drtí.
Já v začátku chtěla kuličky, ale jsem nadšená, že jsem zvolila mol. drť.
Přeji hodně štěstí při výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
5.7.08 12:57

Ahojky Petrox77,
chtěla bych se zeptat na cenu toho polštářku. Už pomalu ale jistě sháním vybavičku pro mimčo, které se mi narodí tedy až v listopadu. ale pak bude ještě výdajů dost a dost tak pomalu a jistě střádám. Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
20.6.14 09:22

Ahoj, asi to bude pro někoho hloupý dotaz ale chtěla bych se zeptat k čemu přesně se kojící polštář používá? všichni si ho hrozně chválí ale já nějak vůbec nevím k čemu by mi byl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
20.6.14 09:27

Mě zachránil kojení. Bez něj jsme nebyli s malým schopni nalézt a udržet vhodnou polohu tak, aby byl schopen pít. Po měsíci trápení a rozkousaných bvradavek a hubnoucího dítěte jsem ho konečně koupila a ze dnes na den byl klid a kojila jsem ho do jedno roku. Pro mě polštář zajistil správnou a velmi pohodlnou (pro mě i dítě) polohu na kojení. A jinak se na něm velmi pohodlně leží třeba u televize, apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
20.6.14 09:37

Od 23tt jsem lezela a bez kojiciho polstare si to nedokazu predstavit. Kdyz jsem byla v porodnici, spal s nim manzel :) Kupodivu jsem s nim moc nekojila, ale kdyz byl syn mensi, casto jsem dolni konce svazala, dala tam maleho, krasne si tam lebedil, takze za me kojici polstar urcite ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
20.6.14 09:45

Já sním spávala a spím do teď :mrgreen:. Na kojení jsem ho používala asi jen dva měsíce u první holky a u druhé už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
charbl
20.6.14 09:55

Já ho mám teprve týden (jsem 30tt) a skvěle se mi na něm spí. A když ho nepoužívám já, tak mi ho krade manžel na gauč k televizi ;)

• Citovat
  • Upravit
2299
20.6.14 10:08

Mimo výše uvedené ho teď momentálně používám i na to, aby se mi prcek nepřetočil hned po jídle na bříško. Nebo když bylo chladno, a pásl na zemi koníky, tak jsem ho měla kolem něj, ať na něj netáhne od dveří. Jinak jak už bylo řečeno kojení, na spaní v těhotenství. A když ho nepoužívám, tak ho mám na křesle na opření a to je posezeníčko :mrgreen: Jo a ještě když byl menší, tak jsem ho tím zatarasila na posteli, aby mi náhodou nespadl (to se ještě netočil, ale co kdyby).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí