Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Zdravím, taky máme Terrabag a jse mmoc moc spokojená, stále ho používáme. Už i v porodnici ho měli a je super. Moje prsa nejsou prý moc vhodná ke kojení v leže (mi řekli v porodnici) takže polštář používám pořád a večer jako podušku pro sebe k TV
Měla jsem ho v posteli na vypodložení už i jako těhulka. Ještě jsem nedosypávala, ale je fakt že by už bylo asi třeba a potahy mám taky dva a je to super.
Ahoj, já mám kojo polštář z Dity a nemůžu si stěžovat. Není plněný kuličkama, ale molitanem a myslím, že je lepší. Kuličky se slíhají a časem musíš dokoupit nové. Tenhle drží krásně tvar:-)
Ahoj,
já jsem si koupila kojící poštář z http://www.veseledite.cz/…va-p-54.html
a jsem s ním nadmíru spokojená, je plněný molitanovou drtí.
Já v začátku chtěla kuličky, ale jsem nadšená, že jsem zvolila mol. drť.
Přeji hodně štěstí při výběru.
Ahojky Petrox77,
chtěla bych se zeptat na cenu toho polštářku. Už pomalu ale jistě sháním vybavičku pro mimčo, které se mi narodí tedy až v listopadu. ale pak bude ještě výdajů dost a dost tak pomalu a jistě střádám. Díky za info.
Ahoj, asi to bude pro někoho hloupý dotaz ale chtěla bych se zeptat k čemu přesně se kojící polštář používá? všichni si ho hrozně chválí ale já nějak vůbec nevím k čemu by mi byl ![]()
Mě zachránil kojení. Bez něj jsme nebyli s malým schopni nalézt a udržet vhodnou polohu tak, aby byl schopen pít. Po měsíci trápení a rozkousaných bvradavek a hubnoucího dítěte jsem ho konečně koupila a ze dnes na den byl klid a kojila jsem ho do jedno roku. Pro mě polštář zajistil správnou a velmi pohodlnou (pro mě i dítě) polohu na kojení. A jinak se na něm velmi pohodlně leží třeba u televize, apod.
Od 23tt jsem lezela a bez kojiciho polstare si to nedokazu predstavit. Kdyz jsem byla v porodnici, spal s nim manzel
Kupodivu jsem s nim moc nekojila, ale kdyz byl syn mensi, casto jsem dolni konce svazala, dala tam maleho, krasne si tam lebedil, takze za me kojici polstar urcite ano
Já sním spávala a spím do teď
. Na kojení jsem ho používala asi jen dva měsíce u první holky a u druhé už ne.
Já ho mám teprve týden (jsem 30tt) a skvěle se mi na něm spí. A když ho nepoužívám já, tak mi ho krade manžel na gauč k televizi ![]()
Mimo výše uvedené ho teď momentálně používám i na to, aby se mi prcek nepřetočil hned po jídle na bříško. Nebo když bylo chladno, a pásl na zemi koníky, tak jsem ho měla kolem něj, ať na něj netáhne od dveří. Jinak jak už bylo řečeno kojení, na spaní v těhotenství. A když ho nepoužívám, tak ho mám na křesle na opření a to je posezeníčko
Jo a ještě když byl menší, tak jsem ho tím zatarasila na posteli, aby mi náhodou nespadl (to se ještě netočil, ale co kdyby).