Lahvička Avent teče

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
67
28.1.08 18:20

Lahvička Avent teče

Ahoj maminky,
dnes jsem vyměnila na lahvičce savičku za to měkké pítko, ale občas se mi stane, že tou malou dírkou na vzduch, teče čajík, můžete mi poradit, co dělám špatně? :(
Předem díky za odpovědi Vavryska :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
687
28.1.08 19:09

Ahojky… Moje malá mi ze začátku do toho pítka foukala a proto to teklo z té dírky…Ale už se to naučila a neteče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
28.1.08 19:58

Jééé, taky mi to dělá, tak to jsem ráda, že to není špatným pítkem :wink: Trochu mi na to pomohlo dávat Tobíkovi toho pití do lahvičky míň… No už aby se to z toho pítka naučil :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
28.1.08 20:11

Děkuju Peťulko za odpověď, jak to začalo kapat, tak ani nevím, co u toho Kubík dělal :? , ale dnes ho zkoušíme poprvé, tak je dost možné, že do toho taky fouká :lol: , už jsem si myslela jako Novire, že máme špatné pítko. Tak uvidíme, snad se to brzy naučí :wink:
Ahoj V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
29.1.08 08:41

ahoj holky, nam to taky teklo… navic mi vadilo sundavani toho vicka, ono je sice dobre, ale ja s nim nejak bojovala… takze kdyz mi tekly pak uz i nervy, ze pokazde je vsechno od vody/caje, koupila jsem hrnicek s pitkem uplne jiny a bylo to 8-) avent nevyuzity lezi v komode :( pritom jsem ten avent koupila na doporuceni… no treba jeste na neho jednou dojde… (i kdyz asi spis u nekoho jineho :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
30.1.08 16:33

Ahoj,
nám to taky teklo z důvodů „tlakování“ lahvičky, malé se to moc líbilo, ale mám jiný problém jak pořádně to pítko vyčistit nějak jsem ještě nepřišla na to s čím kromě „ušátek“ se do pítka dostat, jestli máte nějaký tip sem s ním díky

PS: pozor na dětičky, kteří to pítko koušou, malé se to povedlo prokousnout a poté se z lahvičky už nedokáže napít (neudělá dostatečný podtlak)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
31.1.08 08:22

Vavrysko, já pítko taky čistím špilkama do uší, ničím jiným mi to nešlo :roll:

S hrníčkem je u nás naprostá spokojenost. Malá z něj pije od 6. měsíce, ze začátku jí z něj taky teklo, ale teď už je to dávno v pohodě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
23.5.14 08:44

Lahvička Avent teče

Ahoj, mam malou lahvičku od Aventu a když jí naklonim, tak teče kolem šroubování, nevim jak to teď popsat, neprotéká kolem savičky, ale kolem toho bílého šroubování. Nevíte někdo co s tím? Mám jí vzít a vyhodit? Jsem myslela jak bude super kvalitní :) a ono ne! nebo jsem blbá a neumim jí zašroubovat :zed: ale obyčejná babylove mi neteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
23.5.14 08:47

@MarkyM Mně Avent taky teče. Zrovna včera jsem nad tím nadávala :D Mně ale protíká kolem té savičky tak jsem zkoušela vyměnit za jiný a nakonec jsem koupila jinou flašku :palec:

• Citovat
  • Upravit
11626
23.5.14 08:47

Mě to dělalo taky víc to utahuji a neteče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
23.5.14 08:54

Můžu utahovat jak chci a stejně kape.To mě štve, taková pěkná lahvička…to mám za to, že jsem chtěla machrovat s Aventem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
23.5.14 08:58

@MarkyM mě to právě taky ze začátku taky teklo a hodně mě to štvalo ale najednou to přestalo. Nebo jestli to bylo tím že jsem chtěla už kupovat jiný tak se umoudřily :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
23.5.14 09:02

@Veveruska87

Tak já jí jdu vyhrožovat, třeba se taky umoudří… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
23.5.14 10:38

Koupila jsem si avent hrneček a tekl. Koupila jsem si do něj náhradní pítka a stejně tekl. Hodila jsem ho do koše, avent už nikdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí