Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To je tedy dobrá švagrová, když slíbí a pak nedá, no jo co si člověk nevyřídí sám to nemá…Jsem ráda, že jsem si ho objednala, na podepření zad je super a to kojení tedy taky doufám půjde ![]()
Vaham ale mezi velikosti standard (170 cm) a Maxi (210 cm),i po prostudovani jejich webovek se nemuzu rozhodnout, jsem vyskove tak na hranici
a taky - uz jsem jim psala ohledne barvy, ten na tomhle obrazku je bledemodry, ale v nabidce ho nemaji… jakou velikost mas ty?
DIky moc za radu a pekny den,
Jana
Dekuji, nedalo mi to, zavolala jsem pani z toho webu, byla moc mila, vysvetlila mi, ze nutne potrebuju velikost Maxi, akorat ted se rozhodnout jestli chci svetle nebo stredne zeleny fleece. Kazdopadne dneska objednavam, pac uz se nemuzu dockat ![]()
Pekny den ![]()
Ahoj, co rikate zkusenejsi maminky na tenhle polstar? http://m.aukro.cz/…9227693.html hlavne na ty rozmery jestli jsou dobre, diky za reakce ![]()
Normální polštář
to jako záleží na tobě, jestli chceš velkej nebo malej…
Asi tak, normalni kojici polstar..ja ho mam z Matyska..zalezi, jak chces velky..kazdemu vyhovuje neco jineho. ![]()
Já bych si kojící polštář už nikdy nekoupila. Válí se mi doma bez využití.
Tak to já nad nim uvažuju i teď i když už nekojim, protože jsem si koupila jen s tou blbou náplní, že mi hned splasknul, ale pro mě je to úžasná věc na spaní. Spala jsem s ním jako těhotná a spím s ním ještě i teď
a chci si objednat nějaký s kuličkama, aby vydržel, ale je fakt, že na kojení jsem ho nepoužívala vůbec
.