Těhotenství a jídelníček

168
18.9.10 13:48

Těhotenství a jídelníček

Zdravím po dlouhé době mám zas otázku! :-) Nevím co je na tom pravdy ale příjde mi to jako hloupost!Včera jsem mluvila s mojí sousedkou je to starší paní (tak 55 let)
a tak jsme si povídali a já jí řekla že často nebo spíš furt jím zeleninu jako rajče,paprika mrkev atd ale že rajčata ke všemu!a ona mi řekla že prej to není dobrý to tak furt jíst?!Což mě příjde blbost?!nejíst zeleninu!nevím třeba mi někdo něco k tomu napíšete.A ještě se zeptám jsem 25 tt a mimí váží půl kila není to málo?třeba skrz to že jím jen takový věci jako právě tu zeleninu.Ale jinak do jídelníčku dávám opravdu vše jak maso zeleninu ovoce a přílohy taky tak nevím jestli je to teda špatně jinak u doktorky máme vše ok na 1 :mrgreen: Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
žirafííí
18.9.10 13:56

já si myslim že to určitě neni špatný . řiká se že vše s mírou a když je to jako příloha tak v pořadku já to taky tak dělam :lol: .. když si vzpomenu na začátky těhu ráno 2 kiwi odpoledne na posezení jsem snědla 6 kiw a ještě večer 2 ale mě tak strašně chutnaly :oops:

• Citovat
  • Upravit
168
18.9.10 13:57

Taky mi to příjde jako normální sousedka je stará bůh ví co mlela :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
18.9.10 13:59

Paní sousedka by tě asi ráda viděla hezky tučnou, ládovat se bůčkem s knedlikem, ne? :lol:
Myslím, že v současné době je už snad všeobecně rozšířeno, že se má hlavně při těhotenství dbát na pestrost a čerstvost stravy, tudíž ne jíst kaloricky za dva, ale spíš dodávat vitaminy, mineraly pro sebe a dítě.
A půl kila je podle mě normální váhový odhad :nevim: Při neprospívání by ti tvůj dr určitě řekl, že je něco špatně. Dřív se myslím výrazné zaostávání ve vývoji pokoušeli řešit zavřením v nemocnici a kapačkami glukozy, ale podle všeho to moc nezabíralo.Dítě si vezme, co potřebuje a to i na úkor matky. Je to takový malý parazit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
18.9.10 14:01

:mrgreen: .. jnk ta váha mimčo má ještě čas aby nabralo a nejak od tohoto týdne začíná extrémě nabírat co jsem četla :andel:

• Citovat
  • Upravit
1702
18.9.10 14:04

Ahoj, zeleninou urcite nic nezkazis. Ja ji taky jim porad a ke vsemu, bez ni uz to ani nejde :lol: Spis by bylo horsi, kdybys tou zeleninou nahradila treba cely obed a snedla jenom par rajcat…si myslim ja.
A podle tabulek, co jsem koukala tak mimi vazi akorat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
18.9.10 14:20

Přesně paní sousedka je pěkně hloupá taky si myslím :mrgreen: jsem v roce 2010 a né jak za Rakouska Uherska :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21937
19.9.10 06:56

nenech se rozhodit. paní sousedka to určitě myslela dobře, ale je ze straé školy. pestrá strava je důležitá, určitě lepší než tučná a mastná. mimčo potřebuje hlavně vitamíny a minerály a ty získáš právě z ovoce a zeleniny. Třeba můj jídelníček tvoří zelenina aspoň z 50% a k tomu hodně masa. přílohy velmi omezuji a bohužel nemohu ani moc ovoce. ale je to dáno tím, že mám dietu kvůli těhu cukrovce. ale mimčo prospívá ukázkově. a opravdu kdyby bylo ěnco špatně, tak ti to doktor řekne. pohodové těhotenství :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí